Komentari (376)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halal im ga bilo,neka ga zadrze.Sebiju saljemo iducim avionom.☺
MENE JE STID STO MI JE BABO IZ BOSNE SELAM IZ SVICARSKE
@SVICARAC2017 Najbolje da babu bacis sa litice, a onda skocis za njim da ga spasis, i nece vise biti stida.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Sto se ne srusi zajedno sa njim na zgradu vlade RS-a..
MENE JE STID STO MI JE BABO IZ BOSNE SELAM IZ SVICARSKE
@SVICARAC2017 ...i tvog babu je stid zbog tebe...al', šta se može...😉
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
uuuu baš sam se uplašio za prestolonaslednika i ekipu .
mora da se ukenjao u gaće
Obišao zeta Srbina
Avion u kojem je bio Bakir Izetbegović zbog nevremena umjesto u Sarajevo sletio u Beograd,....u kojem je bio??,znaci li to da je isp'o iz aviona?,,ili nekad davno se vozio y njemu...
Bas me zanima hoce li ovo njegovo putovanje donijeti BiH koristi barem koliko je utroseno love dok je se odjebo i dojebo iz Brisela. A i brate sto ne kupi sebi i sebiji avion. Suga se u tudjim avionima.
Iz ovih komentara vidim kolko smo mi napacen narod, pa stvarno nikome ne zelim zlo, moze i vama ovo desiti pacenici
Pa i desilo nam se mnogima! Pa sta sad? Jel’ ko pisao o tome? Ok, razumijem da je Kirbas ipak bitniji ali razumij i ti da ga ljudi mrze.
Dešava se svaki dan, dešava se i da nam otkažu letove, dešava se i da sami O SVOM TROŠKU moramo plaćati put u BiH kada nas preusmjere na druge aerodrome jer nemamo tu mogućnost da nam narod plati! Sigurno si neki SDA uhljeb čim tako razmišljaš!
E cuj bas se nasekirah
Ostace Beograd bez vode i gradskog saobracaja.
Ostace Beograd bez vode i gradskog saobracaja.
Izgleda ovim Izetbegovicima sudjeno da padnu u ruke Srba,tako mu je i babo Aljo zavrsio u Lukavici,nego ga budale pustise...
Izgleda danas zakazale skripte SDA botova ili im ne plaćaju prekovremeno da podrže svog lopova Kakira sa top komentarima.
Koja smo mi govna ono kao kud sleti sto ne pogiinu izjavi ono sa vucicem I covicem svi svrsavali koji lazni moralisti jbt da li je ovo moguce???
Kriv bolan-"ustase"! Heheh...
Zamalo pa dobra vijest danas
Pa i ovde ih BOMBING long life USA https://youtu.be/PbP2tKR-goQ