Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
okreci nazad
Nemereš Bošnju otjerat ni atomskom. Tačno ih gledam tamo na aerodromu kako mašu kartama i pasošima i govore "Boli me k.... platio sam" ...
ili se deru bosnian brothers
Eeeeeee moja Belma, kako si dogurala do pozicije stručnog savjetnika SJJ-a sigurno nisi znanjem. Ne znate koliko je BH državljana ćekirano za taj let i ne znate koliko ukupno ima putnika na tom letu. Izjava je za nule, bolje bi ti bilo da se nisi ni javljala jer si se vako fakat izofirala u ime aerodroma.
Ja se nadam da ce se do sutra smiriti,i izabrati novuvlast.Ako ne onda imamo muslimansko proljece u turskoj,plus Kurdsku oluju i ISILovu invaziju iz Sirije.
nek' avion okrene na rikverc
LJUDI JAVLJAJTE AKO IMATE NEKOG NA TOM AVIONU DA KAZU PILOTU DA POLJECU DA BJEZE JER SE VEC PUCA I CUJU SE PUCNJI NA AERODROMU TREBA DA POLETE DA BJEZE !!!! NIJE ZEZANCIJA NIKAKVA DOKAZI SU LINKOVI !! https://www.youtube.com/watch?v=SxC8DttGWmU https://www.youtube.com/watch?v=y60wDzZt8yg
jaane kako ti opisa ja sad bez šljema ne smijem ni otvorit linkove...
Ovo ist'o ko oni turisti kad' dođoše '92 u Sarajevo u Holiday Inn na godišnji, a na krovu snajperisti :).
misliš na krovu vrhunski violinisti
@cervix :D
ko jebe balije erdoganovi jebaci
Spasise me ovi u Turskoj jer verenica mi se bila zaigrala hoce u Tursku na bracno, ako ovako bude do Zenice i kapak.
Oče ba jarane Erdo balkanskom rutom :)
Vračajte se nazad dok je vakta. Svakakva poganluka če bit tamo. Vidite da nevijernici hoče da preuzmu državu i da je napravi kršćanskom.
Baksuzi..
Nadrealisti, svugdje nemiri samo u BiH mir i blagostanje.
...u nevakat.
ERDOGAN ZATRAŽIO AZIL U NJEMAČKOJ, HAHAHAHAHA !!!!
Kao izbjeglica:))
i avioni, i meso, jagodicasto voce, povrce itd, ce sve da stane ako se vlast u turskoj promjeni.
@h8er_ jesi ti zamlacen sa tom sda hebala te sda.. ima i vecih pogleda na svijet od sda-erdogan odnosa.. jesi zamlacen lik u pm..
@h8er_ cast djeli s blizima.
Prvi bošnjaci koji se nikada neće vratiti u Bosnu.