Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto avioni nizu išli po naše građane u Sloveniju, Austriju, Njemačku, čija su ovo djeca da smo mi platiti za njih 50 000 KM
@Drvenalimarija Fahro je rekao da će uskoro vraćati i naše i iz Njemačke i ostalih zemalja EU, bez obzira što će se aerodromi zatvoriti. Biće organizovani posebni letovi. Valjda želi nas ovdje da potamani sve. SRamota!
Cija su djeca se vratila iz italije Kad drzava odvojila 50 hiljda
poslusaj pjesmu od zabranjenog pusenja guzonjin sin...pa ces dobit odgovor na to pitanje...
@fbUser1585244894 BIH djeca konju jedan! Nasa djeca!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi su jebavali i pljuvali ovu našu BiH kada su odlazili. Eto išli ste da radite pa to što ste zaradili nadam se da za lijekove neće'te dati. BiH vas opet prima i ako ste je pljuvali i jebavali. Zapamtite DOBRO svoju domovinu kada pljuje'te i jebe'te to vam je kao da svojoj Majki govorite. BiH je izrodila sinove i šćeri u naj gorim mukama,i odhranila hi. A ti se pokupio i otišao iz Dzennet'a u Dzehennem.. Dobro došli nazad kod Majke!
Ljudi ba jel ono fly bosnia avion zar to postoji uopste jos mozda nisam dobro vidio ili.jadni piloti i vozaci autobusa njih mi je zao koleteralna steta ce biti ak se zaraze...
Sram vas bilo,koliko je roditelja,vozaca na granicama i ceka da udje u zemlju???? Po ove se salje avion koji se platio,znaci i ovdje neko gleda kako da zaradi????
Sta je sa djecom iz spanije i francuske zar samo italija..gdje su ostale zemlje..zasto se nisu angazovali letovi i za njih....zar je to nasa drzava kako se brine...nije ni cudo ni dosad se nisu brinuli o narodu
Molim Vas nemojte napraviti istu grešku kao Srbija i pustiti ljude tek tako da se šetaju. Karantin obavezan. Predsjednik Srbije je priznao jednu od najvećih grešaka koje je napravio od početka korona virusa a to je odlazak po njihove državljane avionima. Od tada se rapidno virus širi. pozz
predsjednik Srbije je jedna obična budala....i gay
Davno napisano... Vezice... A jadni studenti van iz domova.. Sramota
Svi uvoze respiratore i testove,a mi raju iz Italije😂🇮🇹
Dobro nam došli
Drago mi je da su se vratili ali prvo ih smjestite u satorsko naselje 15 dana
Tako i treba !! To imnje posao da vrate ljude u maticnu drzavu!! Sta ste zakukali za 50 000, safety rescue flight 23.3.2020 fly dubai-ja je kostao 200 000 pa ? Vraceno 140 gradjana plus nesta karata bilo u slobodnoj prodaji..
kerosin je izgleda dosta poskupio
Neka ste se vratili neka. Ne moze Vam niko zabraniti to. Ispostujte i vi ovaj isprepadani narod nema niko nista protiv Vas. suzdrzite se jos 20 tak dana u karantinu i onda se vratite svojim porodicama kao zrtve i heroji zbog toga sto ste se u lose vrijeme nasli na losem mjestu.
I naravno nece biti testirani .. otici ce u karantin mladi su nece imati siptome nikakve obolit ce neka jadna cistacica sto ce biti primorana da im sobe cisti u toku ili nakon njihovog odlaska naravno ni nju nece testirati .. i eto ga potencijalna smrt necije majke.. Standarno ono nase bosanski ..
@gooUser1584791856 Standardno bosanski je srat po svemu, što ti upravo radiš.
Djeca guzonja uspjesno sletila ✌🏻
@Morphodidius upravo tako
Hoce li fudo sa torbicom iz italije nama doci.