Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...uz toliko "radnika", i onu grtalicu, uspjeli ste da vas 2012-e snijeg zatrpa i da vas turski bataljon otkopava...
hahahahhahah gdje je commie peder
Sta ba ishitren? Haj ja da ne platim kartu hoce li me revizor pustiti da sutra platim kartu? hm marsh
Duzni 2 i po miliona maraka i dalje imaju struju, koja nepravda.
NIJE ISHITREN, VI STE VEĆ 10 GODINA FIRMA PREZRELA ZA STEČAJ. NEĆE VIŠE GRAĐANI DA TRPE BACANJE POREZNOG NOVCA ZA VAŠIH 2000 RADNIKA. ŠTA ĆE VAM TOLIKI BROJ, KO ĆE TO IZDRĆŽAVATI. POD STEČAJ DA GRAD MALO DAHNE DUŠOM.
Pa rekao je DINO KONAKOVIĆ jučer da će ON GRAS izvuć iz krize, pa ovo mu je garant strategija izvlačenja, hej moj oronuli DINO, pusti Gras na miru i ostavi poziciju daj je nekom stručnom za to, bivši košarkašu sa najvećim kapacitetom mozga u BiH !!!!!
Glavno je da ljeti upale grijanje u tramvaj.
Duguju oko 2 500 000 i kaži ishitreno im isključili hahahahah. Pošten čovjek duguje 10 KM pa mu odmah isljuče. Za naknadno uključenje treba da plati oko 20 KM. Koliko je GRAS platio za ponovno uključenje???? Ovo treba sve u stečaj, ako ne možeš zaraditi nema svrhe da radiš.
......... ETO ME AVDO DA SUTA I MENI PLATIŠ !!!!
Zovite Turke neka vas spašavaju. Kao BH Airlines.
Ovom kvazi-gospodinu Grabovici bi trebalo jednu malu igranku organizovati negdje u kakvom sumracnom sokaku. Naravno u pratnji drage mu supruge da osjeti ozbiljnost ovakoga koraka. Smrdljivi olos koji se usudjuje nas grad blokirat citav sat vremena! Pa zato stari moras imati muda do zemlje. Pitam se uvijek zasto ljudi kad zaimaju pocnu umisljati da su nedodirivi? Dilema mi ba!!
A crveni kmer još direktor Elektroprivrede.
onaj rumeni seljak iz jablanice hah
Čuj ishitren potez nekome duguješ 3000000 KM I TO ISHITREN POTEZ PA KAKO GOSPODO NAZVATI VAŠ KOJI STE DOVELI TU FIRMU U OVAKVU DUBIOZU ?
pa sta je to seljaci i sandzaklije kontaju dosli ovdje i moze sve na veliku glavu i na veliki nos
Idi covjece negdi u M. Zajednicu,nije to za tebe...
doveliste grad na prosjacki stap
hej tuge, nemaju da plate 20 hiljada. hebem te drzavo
Al' zato imaju za plate 2.000 zaposlenih,naravno bez doprinosa.
bolje je da nas voza Unprofor