Komentari (299)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanski Majkl Mur, svaka čast Avdo. Više si uradio za BiH svojim dokumentarcima nego sve "patriotske" stranke zajedno u zadnjih 20 godina.
Haha ovaj papak ne može dalje biti od Michaela Moore-a. Zaboravljaš da Michael Moore kritikuje svoje. Kad Avdo Huseinović bar spomene kriminal koji se dešavao unutar Armije BiH, a pogotovo poslije rata u ime Bošnjačkog naroda moći ćemo reći da je iole objektivan. Ovako je samo službeno glasilo SDA od kojih i dobija keš za svoje filmiće.
@suljagina22fata možeš da se žališ na klix-u i to ti je limit 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Onakva "ho- ruk i preko koljena" nezavisnost i jeste greška. Da je pameti bilo pa sačekati kao CG i Makedonija. Juga bi se prije ili poslije i sama raspala. Ali nekima je bilo najvažnije prenjeti rat u BiH kako bi sebi olakšali svoje bojišnice. A valjalo je nekima zaraditi i na švercu oružja i opštem haosu i stradanju.
@Vandiša, mješaš uzrok i povod. Na talasu nacionalizma i šovinizma i vas je Slobo gurnuo u mnoge ratove i stradanja. na žalost s kim si takav si. Uz onakve vođe, nasvim stranama, običnome narodu se crno pisalo.
baš tako,sačuvalo bi se bošnjačko stanovništvo i bih bi kad tad bila samostalna,izmedju države i naroda,uvek treba birati narod
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Od Drine do Une od Save do Mora 1189-2017 ⚜️👊
Uvijek ce istina isplivati na povrsinu a neistina potonuti!
kako bi dobro bilo kad bi uzeo neke price od agresorskih vojnika "insajdera"pa ako treba i platiti a znamo koliko je vazno bilo kad je na sudjenju sa grbavice privao insajder protiv Karadzica
Avdo, hvala ti!
Ovo je moj omiljeni istoricar. A dopada mi se i njegov muzicki opus. Najvise mi se svidja ova pjesma https://www.youtube.com/watch?v=eui_7tTxA-I I ovi stihovi :-) "naisla je pored mene na trenutak zastala da l' si mozda za cigaru samo me upitala rekao sam da ne pusim a ona produzila tuga cijelog svijeta sa mnom otad se udruzila"
@ModestyBlaise :-)) Non-smoker blues. Eto sta mi nepusaci prezivljavamo. Zato me i dirnula pjesma. Znam kako je Avdi bilo. Njemu srce slomila i udala se za pusaca.
@ModestyBlaise Avdo "Bonton" Huseinovic :-) Thanks, but no thanks. Zdravlje je ipak na prvom mjestu. Nju ce nekako prezaliti, ali zato pluca ko nova.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja i danas žalim tvoj odlazak sa estrade..Hule hoda po Njemačkoj ti se baviš nekakvim ratovima...tužno je to sve
Dobro pjevaš Avdo, svaka čast!
Da se ponovo izlazi na referendum o nezavisnosti siguran sam ko ne bi izišao.
jedan burek sa jogurtom za moga bakira
e ako je ovakva nezavisnost san, onda ga je bi
Ovako se narod svodi na pleme: pored cijelog niza istoričara, od Husnije Kamberovića do Admira Mulaosmanovića, klix.hzhb nam kao tumača recentne povijesti podmeće folk-pjevača u skladu sa svojom pravom misijom Službenog glasnika tzv. HercegBosne.
@Electronicresistance Lovrenović je bio toliko dobar historičar da nije znao kome on sam pripada.
@Electronicresistance Procitaj ponovo polemiku koju su vodili svojevremeno Lovenovic i Kamberovic
..mnogo veliki serator..uvijek ista prica, "velika ona, mala ova..agresija itd.," Ljudi, nemojte nikada vise glasati za nacionalne torove!
Je li ovo onaj pjevač?
bosnjaci naglabaju o nekim svojim odlukama,hrvati iznose ko neke svoje zakljucke,srbi vele samo nam ovo dgovara i onda navece americki ambasador,a da pri tom nije ni procito sta su ovi svrljali,saopsti konacnu odluku i jos samo doda da se i incko sa time slaze
da je jos malo snijega palo bili bi nezavisni od sviju