Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Avdo, nama je taman onako kako smo zaslužili!
Dok se Dodik pravi kao da ne zna ko je urednik Žurnala, ko je Avdo i diskredituje ga.. To samo znači da ga se boji i je prijetnja njemu i njegovim kriminalnim pulenima.
Avdo želi da nam kaže da pravosuđe treba da bude pod kontrolom stranki ? Valjalo mu je dok je bilo montiranih procesa protiv pojedinaca, čak je u nekim i sam učestvovao. Ma hajte molim vas. :-D
Avdo najveci borac danasnje bosne.
Avdo AvdiČ branitelj selefija, vehabija i ostale bosanske demokracije😂😂😂😂😂😂😂😂
Stranački centri kontroliraju svakog koga postave i svi rade za njih. Ovo treba uvesti da se tužioci biraju direktno na izborima a neki sistem uvesti za praćenje rad sudija. Isto tako i sankcije policiji za zataškavanje dokaza kao u slučajevima Memić i Dragičević.
Nema pravde bez Avde! Bravo majstore!
PAPAK AVDO AVDIĆ JE BIO I OSTAOPOTRČKO LOPOVSKE SDA.
Ne laži Avdo. Kontrolira ih SDA koja i tebe kontrolira.
@JB007, PAPAK AVDO AVDIĆ JE DOBRO POZNATI POTRČKO I MEGAFON LOPOVSKE SDA. SARAJLIĆI, ČAMPARE I OSTALI SU MU DIKTIRALI TEKSTOVE!
Respect brate!!!
A vdo legendo !!!👏👏👏👏
Odma se sjetim popunjavanja tabela iz informatike