Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hej sta je ta psovka, vi da ste imali moral ko Sandzaklije nebi vas poklali, Allah dz.h. bi vas sacuvo ko sto je njih.
ja kolko vas ovdje nema sta pametnije radit svaka vam cast
Avaz = govno, fahro = proljev, Zlatko L. = car !!!
jadan ashdown sa nama
drago mi je da su bar neki javili se da podrze ono o cemu govorim - avaz i njihova politika na stranu - cinjenica je da su bosnjaci gurnuti na dno. i ako nastavimo sutiti i uvlaciti se ashdownu, postacemo ono sto smo bili za vrijeme jugoslavije. I STO JE NAJOGORE, TO CE ONDA PROBUDITI SILNE ISLAMSE FUNDAMENTALISTE I IMACEMO PALESTINU - TO SE DESAVA KAD JE NAROD OGORCEN I OMALOVAZAVAN NA RAZLICITE NACINE. EKONOMSKA PROPAST JE NAJOPASNIJE - KAD SU BEZ POSLA I HLJEBA, LJUDI NE VIDE DRUGOG IZLAZA - CAK I PAMETNI, OBRAZOVANI I URBANI MLADI LJUDI. I ZATO JE OVO STO NAM ASHDOWN RADI JAKO, JAKO OZBILJNO,
komentar
komentar
Fahrudin Radoncic pomaze kome stigne zato zacepite te zvalje i razmislite malo tom glavom. Dokle ce nasu drzavu uredjivati stranci? Zar smo toliko glupi svi skupa?
Hej pusi te ga kaze se pusite ga a ne pusi te ga
perem ja i supak al draze mi ga avazom obrisati,al ako te to tangira mogo bi doci ti da mi ga operes...pa da ti se poserem u ta usta pederskaaaaaaa....AVAZ=TARIGUZ
mi smo ovde došli da uložimo u bošnjake a vi nam tako vraćate. ne ide se tako u evropu braćo!
sunce vam jebem žarko, šta pričate!
kad ce vise ovi papci iz SARAJEVAAAAA!!!!!otici?????
Dole Radončić i njegov mafijaški bilten Avaz. Dole nepismeni debili iz Avaza!!!
Jedan dobar prijedlog!!!!! Sandzak,Gorazde srbima. Lukavica,Vojkovici,dio Dobrinje,Brcko,Mrkonjic Grad,Jajce,Kresevo,Vitez,Kiseljak i Zepce Bosnjacima. Hrvati dobijaju cistu kninsku krajinu i Hercegovinu. Vucu siti a ovce na broju. Znas kako se kaze"gdje ima svadje,kilava su djeca" Vi u srbiju,a mi svojim putem.Samo cete vi za srbijance uvjek biti Bosanci. Sta kazes za prijedlog????????