Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je moguće da nije pronađen... pa ne može baš ni izaći sa autoputa gdje hoće...
Kao da nemaju kamera ???
ovakve stvari tretirati kao pokušaj ubistva
Čuj nije pronađen a milion kamera na putu 😂😂😂😂
kako to da nije pronadjen?? a ja prodjem 160 pored kamera odma mi cestitka dodje
Nisu auto putevi dobro oznaceni. Horizontalna i vertikalna signalizacija je jedna velika 0, ko kuca !!!!! Treba oznaciti tako da se svaki pocetnik i najveci debil mogu snaci, a kod nas svakih 15 dana neko vozi u suprotnom smjeru ! Onaj vic o Muji u Bosni je stvarnost koliko smo glupi !!!!😱🤯
Vidi se da za bosance nije auto put samo koziji putevi
Mather ti je koza
koji debili...pa kako oni dobijaju vozacke dozvole
Mozes voziti gdje god hoces jbt autoput 5 auta na autoputu svega vidisko poligon nigdje nikog
Koliko moras biti nepismen na u Josanici na onilikoj sirini poslije kucica udjes u suprotan smjer... Nemoj ni voziti po cesti, idi vozi po livadi nepismeni stvoru...
imate kamere vratiti snimak pronaci ga
Hitno pronaći ubicu i obavijestiti javnost!
Ovo se neće riješiti dok neko od 'velikih' faca ne dođe u opasnost. Tuđi životi im svakako nisu bitni
Jasno kao dan - pokušaj ubistva. Da se ovo tretira na taj način teško bi se ovo dešavalo. Zamisli budale vozi se na autoputu na lijevom dijelu, kako budala nije vidjela pored sebe na desnoj strani da ljudi idu istim smjerom.
@massimoarsen ne moze da skonta jer je nepismeni moron, ne prati ni znakove, ni bilo kakva desavanja oko sebe jer se vjerovatno selfija dok vozi.
@massimoarsen Namjerno je ovo sve, vjerovatno se predomisli u pola frke pa da ne placa putarinu na sljedecim naplatnim. Idiotizam u najvecoj formi u svakom slucaju, ovo treba najvecim kaznama kaznit.