Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Autoceste najveća koka za izvlačenje para kriminalaca koji se predstavljaju kao Vlast
I ptice na grani znaju da su svi u Autocestama zaposleni preko štele, samo ne zna Drzavno Tuzilastvo
Jasta će 🤣🤣
Koliko god pljuvali,ipak je ovo zahtjevan građevinski poduhvat kao i cijela Bosna.Nije to ravnica pa opali asfalt ,valja graditi preko planina i prevoja
Pa dobro ne mozemo se bas porediti aa njima i njihovim razvojem haha
Vaznoje da je dionica otvorena za TV. Da su planirani partijski ljudi uhljebleni (naplatne kucice odrzavanje ..) Sta su ti novozaposlni radili sve ovo vrijeme? Kolki je gubitak sto se taj dio kilometara nije naplacivao?
Vratite nam Ensada Karića na čelu Autocesta FBiH sve mu opraštamo sa ovima umire i zadnja nada da će mo ikada i dobit auto put!
I šta sad, oćemo feštat?
Zamisli Bošnje koji kad se dočepa para udari po mezi i pivi, i takav dođe komentarisat kako se ne radi autoput, pa ajmo nešto uradit, učit, pa da mi sutra to bolje i brže napravimo.
Imam brigu 😰
Na posoooo majku vam lopovsku!
Zar se ne čeka izborna godina?
...i jos uz to 10.000 Sinofarm vakcina?
Pa sta sto kaze adnan terzic
Eto, ni godina nije prosla od svecanog otvaranja a mi se nesto unervozili sto nije otvorena. Pa ne moze sve preko noci... Hahaha joj pleme vam.. najtuznije od svega sto ne vidim nikako svjetlo ni u opoziciji... Uzas...
I ptice na grani znaju da su svi u Autocestama zaposleni preko štele, samo ne zna Drzavno Tuzilastvo
samo naprijed BiH,ne treba biti zajedljiv
Cudo nevidjeno
Nekome nije kacnulo dzep. Pa sad kad kacne sve dozvole ce imati...
Da je Hitler pobijedio, ovaj put bi imali prije 70 godina.
Da je hitler pibjedio, svi bi mi isli irgetovat svabama.. Oh, pa to se vec desilo