Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je planski urađeno, da bi se, "dingospo" K. B mog'o uvaliti, sa svojim prevozom. U Vranduk i štrajkujte ZENIĆANI, a radnicima samo želim dobro zdravlje i dobre živce, sa ovim našim apsurdnim sistemom.
bitno je da oni znaju kako je u HR nakon izbora ali jalalabad na ulicama fuj
Krepajte ko vas ebe... Kad ste i boga pokrali
20 vozaca i 300 u administraciji. Krali gorivo, dijelove, vozali seljake na SDA preizborne skupove, zaduzili se. Gladujte krivi ste i crknite od gladi
Idite pred centralu S D A ! KAko vas nije sramota , da vasi sugradjani ispastaju!? A svi znamo ko stoji iza toga! Pokrali ste sami svoju firmu i sad hocete jos i naše pare, a tuzili ste svi tu istu firmu koja vam hljeb daje ! Samo vas rastjerat treba bezobraznici jedni pohlepni!