Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da se svi trebamo ugledati na Tuzlu i Tuzlakee, to je jedini grad gdje su svi braca i sestre, gdje su svi Bosanci i Hercegovci nema Muslimana, Srba i Hrvata ! Svi su jedno tu ! Nema disriminacije ! Takva se Bosna zeli i treba !
Vi Sarajlice nikoga ne volite,i ocekujete da vas neko voli
sretno drajveri
Tuzla je opština u kojoj ima mnogo diskriminacije na vjerskoj osnovi. Često pročitam da je to jedino mjesto u zemlji gdje nema diskriminacije i gdje su svi složni, to je obična laž i pusta želja.
Tuzla smeta onima ,koji BiH žele da prikažu kao državu u kojoj suživot između Hrvata ,Bošnjaka i Srba nije moguć. Od kako su od kraja rata pa na ovamo sve nacionalne stranke na vlasti (SDA ,SDS/SNSD ,HDZ) u Tuzlu ni jedna veća investicija nije došla. Grad je zapušten ,ceste uništene od upotrebe ,fabrike sve opljačkane i pronevjerene od strane političkog rukovodstva koje 16 godina uništava sistematski Tuzlu. Za 16 godine od vlade Federacije za obnovu puteva Tuzla je dobila samo 200 000 KM ,a koliko je vlada Federacije za 16 godina preko silnih nameta uzela od usta građana Tuzle? Uzela je na stotine miliona maraka!!! Tuzla od iste te federalne vlade ne može dobiti status \"grada\" iako ima preko 200 000 stanovnika ,jel bi to značilo promjenu procenta nameta i prihoda od istih u korist Tuzle.
i maglaj je danas prosalvio dan sofera i automehanicara zajedno s titnom slikom defile od sat i pol vremena i divan prizor za ovaj mali gradic
za sve ove u zabludi, tuzla nije grad. tuzla ke opstina. mislim da je sve receno.
A kad je dan jebaca?
sarajlice, možete nam ga lagano P.O.P.U.Š.I.T.I.
Tuzla barem nema problema sa Sandžačkim otpadom...
dan cobana.
krivo vama tuzlacima sto tuzla nije glavni grad bih. haj vi ste glavni grad komunizma, mulietnicnosti, soli, i naravni da se ne zaboravi, god forbid, po sjecanju i obiljezavanju tite!
najgore je biti zavidan. a neki ovdje to jesu
nek slavi ko sta hoce .. da li je ovo udrzenje u sarajevu .. bilo bi br 1. tako da ... sarajlijice, ne vrti se sve oko vas .. pozz
A na koji dan se pece ajvar? Kad je taj dan?
Tuzla je itekako bosnjacki grad, a normalno da nema medjunacionalnih problema kad hrvati i srbi ne cine ni 5% ukupnog stanovnistva, a da je obrnuto vjerujem da bi bilo
bolje zivjeti u 1945. nego u 1992.