Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ima imalo mozga u probosanskim snagama, ovo je prilika života. Ali oni se glođu za sitne kosti između sebe...
@Assssangeeeee17 Slazem se sa napisanim, ali daj majke ti da cujem koga to velicaju Hrvati i Srbi? Pa alija je mila majka za one koje vi dizete u nebesa, jebbbem li vam ratka mladica i daria kordica.
O sebi se zabavali dudukovci...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi ovi koji govore da je nemoguce da dođe do rata - jeste li vi svjesni koliko kockastih glava ima na balkanu? Pa nisu Dodik i ostali sami od sebe došli na vlast, narod ih bira iz izbora u izbore. I usput rečeno, već je odrasla generacija koja se rodila poslije rata, oni se ne sjećaju grozota i prvi će poletiti za puškama.
Treba iskoristit ovu situaciju i jedanput zauvijek završit s EU. Ne trebamo vam, ne trebate nam, odjebaus.
Austrija po ko zna koji put pokazuje ljubav prema BIH a od Sultana ni rijeci kao i u ratu.
Najveće izdajice ikada
Važan lik mnogo
Velikobosnjacka politika Sarajeva , omalovažavanje, ponižavanje i vrieđanje ostala dva naroda je i učinilo da je Republik aSrpska morala povući potez sa institucijamaa i poreznim sustavom.
Što bi reko Bakir (naša legenda) : .. ja i...
Imamo i mi u Hrvatskoj komunističke novinare koji piskaraju protiv Srbije i Vučića po čitavi dan. Debili....prošlo je sve....gledajmo napried. I to samo oni ljuti ljevičari...
izvrsite aneksiju kao 1908.. unuci vasih slugu ce se radovati
Nerazumijem zasto se ufurate da odma neka mrznja se siri, dodik je terorista, ludak, lopov, ... nema veze ni sa jednom armijom koja je djelovala u predhodnom ratu. Upravo ovo hoce SDA, SDA, SDA, HDZ i SNSD botovi da se svađaju oko rata, skrece se tema sa bitnih stvar odose cijene hrane i dr., oslobodice ubicu Memića, i dr. dođite pameti narode.
Nema SPD-a u Austriji klixovi novinarcici. Ima samo SPÖ. SPD je u Njemackoj.
Vise se austrijanci nasekirali zbog dodika nego mi naivni bosnjaci
Odlično je ovo Milorad uradio, podsjetio planetu na srpsko divljaštvo.
Kakva turska i arapske zemlje. Samo Austrija i Amerika!!
MI MAJNITOVI BODANSKI MISLIMO DA CE NEKO PODUZETI NESTO PROTIV DODIKA. BOSNJACI BILI I OSTALI BUDALE. EVO KO JE STA PODUZEO. AMERIKU ZANIMA TAJVAN. EVROPU NEXANIMA NISTA. DODIK IMA OTVOTEN PUT. NEGOKUD KOJI MILI MOJI AKO IMATE GDJE.
Jado iz SPD-a misli da ima više od Dodika.