Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je to Evropa gdje joj vajkrem mađari kroje politiku
zanimljova kad gledaš svjetsku štampu 99% koriste historijski naziv države Bosna, bez besmislenog i od austrougarskog okupatora dodatka južnog dijela države Hercegovine. Kad dodje vrijeme a doćiće,u parlamentu vratiti voljom većine historijsko ime kraljevina Bosna
Kod nas izgleda istovaraju sve evropsko-americke smecarske diplomate
Ocigledno da njemacka i aistrija preko Orbana hebu bejha. A ovako ko fol fini.
Prije 5 godina sam rekao da će Rudonja ugasiti tzv rs, evo u pravu sam. Do proljeća ili će Rudonja biti uhapšen ili će vojska sa vojnim pučem preuzeti vlast u državi ili će opet biti još krvaviji rat.
Ček ček pa jel to ona što je pisala o muslimanskim imenima u Bosni???
Madjarska se preko Bosne sveti EU
🤣
Fašisti su fašisti. Čak za vrijeme Kralja Tvrtka I. je on znao da su Madjari naši dušmani!
tvrtko je bio srbin. nemas ti nista sa njima od kako vas je alija zivkovic krstio u "bosnjak"
Da se skupe svi fašisti i nacionalisti opet ćemo pobijediti. Ako nam ljudske spodobe nisu mogle ništa kad smo bili opkoljeni i pod embargom. Nećete ni sad. Bolesnici se predugo iživljavaju na ovom narodu. Treba to otjerati u pm.
Jasno, ima podrsku vecine, zato radi sta radi
Đikanska politika je pročitana sad im pada sve u vodu, sreca pa nema trampolinija da im pomogne
joj glupog li komentara. imas li sta pametno reci?
Ovo je dobro da postane evropska priča.
Standard jejedno a njihova vlada drugo. Sad imaju stvarnog desničara za kanclera
sta je ovdje cudno ... pa svaka cast sluzbama i prije svega medijima koji otkrivaju ove afere i uzasnu politiku EU i svu se se ogolili do srzi sa zlom politikom ... pokazali sve svoje namjere i ja bi poruco samo svim patriotima ove zemlje da se za svoju emlu bore na sve moguce demokratske nacine pa i pisanjem po portalima
budite oprezni i ne dozvolite bilo sta sto bi izazvalo nekii incident jer su spremni na sve i to nece uraditi niko normalan ili gradjani bilo kojeg naoda vec placenici treba biti oprezan... pa nisu englezi budale kada su to najavljivali prije nekoliko godina u domu lordova i mile to spominje isto ... pa u prijedoru grafiti, samo da se izazove reakcija neka.. oprezan biti ... borba za DOMOVINU JE KONTINUIRANA I NEMA ODUSTAJANJA ..
Orban širi svoju mrežu po Sloveniji i Hrvatskoj, RS mu dođe kao nova destinacija za koruptivne poslove... Kleptokrate svih zemalja ujedinite se!
joj glupog li komentara. imas li sta pametno reci?
Der Standard je austrijski dnevni list u Beču s lijeve-liberalne orijentacije.Hahahah...nine vazno što već tko piskara