Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema od tog nista.mi smo leglo korupcije i kriminala
Nema od kandidature ništa prije izbora. Čujete li vi, žena koja radi u Vladi Republike Austrije? Da li znate koliko još naših ljudi radi po zemljama van BiH? Da li znate šta propuštate? Da li shvatate intelektualni nivo naših ljudi? A gdje ste vi?
Spremno ???
Pa što nisu dali ako su spremni
Čim Bosna ostvari napredak u reformama kao Ukrajaina odmah će je primiti.
Ama kako da dobijemo bilo kakav status osim statusa jedne od najgorih drzava u Evropi? Dovoljno je da pročitaš blog Slobodana Vaskovića…. Ako je 30% istina, nemamo mi šta u EU da trazimo.
Inače Zade na hebrejskom znaci sjeme, soj, loza, porijeklo!!!
malo morgen to...kad se vidi sta su sve u zadnjih 25 godina obecavali
Frajer ofirno krije stomak. 🤣🤣🤣
Hebeš EU, zašto šutite oo zbivanjima u Holandiji! Vaše vrijednosti idu direktno protiv porodice i čovjeka, vama je potreban redovno pelcovan bolesnik koji ce disati otrove, piti otrove, jesti GMO hranu, umjesto mesa jesti insekte i biti doživotno zavisan od Farmakomafije, hvala eu ali takvi kakvi ste odyebaus i sve agende što gurate bile vam u kućama medju najbližom familijom!!!
nista ne treba dati dok se ne ispune uslovi i tacka
EU nije sposobna za prosirenje. Lazu oko primanja novih zemalja samo tako.
Hvala ne treba, nek si nam živa i zdrava mi smo se sad predomislili hoćemo sa Turskom i Rusijom
Ne dipr. Turska je kandidat 60 godina, pa sta imaju od toga.
Treba i kod nas da plane da bi dobili status!? Licemjerna Evropa.