Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jovo robija
nije mi jasno zasto se ne okupi rodbina nastradalih, pa i oni krenu u protest kao oni vasi sto godinama i decenijama jaucu prd svjetskim institucijama, to ne razumijem!!! zar im je nebitno da stigne kazna nekog ko im je kriv za nastradalu familiju? samo neka oni puste tako da ladna voda nosi. trebali su jos u vrijeme ganicija!!! kako su hrvati digli frku za purdu, odmah ruse vladu, a nasi pustili da im drugi sve odrade, a oni bi gotovine!!!
dobro je da ti znas, pa kad ti znas, mi ostali moramo vjerovati tebi vise nego svojim ocima. ja da sam na tvom mjestu, ne bih vjerovala nikom. zar te nisu ucili roditelji da ne vjerujes nepoznatom. valjda za to postoje sudovi da utvrdjuju, to im je posao, a vi zelite i to da pretvorite u cirkus, i sudove i sud, i pravdu i pravo. onda cemo svi po zakonu dzungle, valjda.
ponijela ga vizna liberalizacija!!!
jovo vehabija!!!
a odakle ti znas za sta ga srbija trazi??? izmedju ostalog i za dobrovoljacku, ali sigurno ima jos. to svi znamo.
neko mora da odgovara, a vi se bosnje dogovorite ko je taj.
pa da mu se sudi u sarajevu pred tzv sudom tzv bih..kad ce sudjenje Barašanine ?!
nikada u.bi.s.t.vo nikog nije legalno i legitimno, ko nije strana u ratu, vojnik u ratu, a jna nije nikada bila u ratu u bih, nego samo u povlacenju!!!
kad potpises i obecas povlacenje( a nekako se povuci moraju), ne bi se reklo bas da je legitimno??? a nije legitimno ni to sto je on iz tadasnje jna, avaj, legitimne u to vrijeme, prosvercovao oruzje kome bi...takozvano TO. sa svog radnog mjesta. toliko o legitimnosti. i sto je nelegalno naoruzavao, odnosno svercovao oruzje iz hrvatske i ko zna...jel to legitimno? ne bulazni. nego, vama neko nesto lupi, a vi horski svi.
onda su i oni u srebrenici legitimni cilj, a? ajde bosnjo, to ti rekao hodza u mejtefu, ne bulazni, nisi ti pravnik!!!
zena brkata i razbacana ko zatvorski cuvar, samo vreba!!! e, mucenik!!! navikao se, nije lako biti ni srbin u carsiji, pa makar na strani secijasa, al uvijek si pod prismotrom, avaj, stalno se moras uvlaciti i dodvoravati a nikad dovoljno dobar. nije mu lako.
kako mu je to kuci kad mu je u zatvoru isto, doduse, austrijski zatvori su luksuzniji od vasih kuca, to stoji...
Ako je rekao da se u zatvoru osjecao \"kao kod kuce\", znaci da mu je dovoljna kazna da ga vrate kuci. VRATITE GA KUCI
uzged, kolko traje ta vasa istaga? do sudnjeg dana, armagedona, cega? u drugim slucajevima ste, vidimo, vrlo efikasni? hajde, hajde...