Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čestitam sda glasacima na jos jednom uspjehu
Nisu problemi GRAS-a nastali samo pod SDA. Što ih SDP nije riješio kad je bio na vlasti? Dovoljno su dugo imali svoje gradonačelnike (ili iz SDU, ista posla)
treba gras prodato, pa cts je izgubio sva vozila u ratu, a sad imaju najmodernije autobuse u BIH, sve se moze kad hoce...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sarajevo metropolo sta ti balije iz SDA rade
i jos vode nema ...a stas seljaci sebi po mjeri napravili kako im je na selu bilo
To nam gradonačelnik Komšić, k'o, iz SDA?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
aaammiiiiiiiin
pa prodaj je?o te tramvaj, nit će ga ko kupit nit će se osjetiti manjak 8 tramvaja, ionako oni iz Turske kupe 2-3 puta više od onih starih
Organizovali aukciju za prodaju autobusa i tramvaja? Pa kome će prodati dotrajale autobuse, a pogotovo tramvaje? Da neće neki privatnik kupiti tramvaj? Možda Švicarci dođu pa otkupe tramvaje :) Koji hajvani majko moja.
Da si ziv i zdrav, prodaju se u staro gvozdje. Oni iz Amsterdama, osim jednog, davno rastopljeni u Zenici.
Najjaci su mi ovi sto mijenjaju stanje u gradu i drzavi svojim komentarima.Hvala vam sto nam uljepsavate zivot svojim reformatorskim idejama,svi imamo velike koristi od vasih komentara gdje "javno" kazete ko je odgovoran ili koja stranka je odgovorna za ovakvo st(r)anje.To i jeste najbitnije,neka akcije ma to i nije vazno "Izdrz'o je Mujo i gore".
najbolje radite sto i sad rezite u staro zeljeze ps kradite, stampajte karte i pare trpajte u dzep dok skroz ne propadnete
jednostavno kada vidite one grasovske namrgodjene lopovske face znate da ta firma ne moze napredovati niti se oporaviti nikad dok se ne promjeni komplet radna snaga, sa mladim i ambicioznim ljudima sa zavrsenom saobracajnom skolom i fakultetom koji ce unijeti svjeze ideje i napredak
Sve se radi namjenski i proračunato da se GRAS dokrajči! A građani tu nisu nimalo bitni, vlast na njih ne misli! Jer da misli, nikada ne bi dozvolila ovakvo stanje u GRAS-u, pa šta god da je uzrok, na vrijeme bi spriječili i ojačali glavnu žilu kucavicu glavnog grada. Važno je da vlada i uhljebi imaju svoj ogromni vozni park, a sve na račun naroda!
Sad će Bake zvati Terima da donaciju pošalje.Umjesto da otvore proizvodnju u nas u VMC-ni
PO OVOGA NEMA NI U AFGANISTANU I BELUĐISTANU ! HOdera ba Konakoviću da SLIKAŠ MALO, a nek priskoči i Rumenko Efendić , koji je pred izbore DAVAO PARE PENZIONERIMA mjesto TRAMVAJSKOJ REMIZI i Trolejbuskom depou DA JE IH BAR POMETU I OPERU ! Al ne glasju autobusi, pa mogu da zabijaju KO JUČER U PROLAZNIKE, ko ih hebe !
Reufe dragi, SMIJAĆE NAM SE ARAPI !
Ovi busevi izgledaju kao da su stigli sa otpada
sta ce im i tako ih nema na vrijeme
Hvala bogu ima o tome ko misliti: Konaković -Premijer,Ajnadžić-Načelnik općine Centar i Amir Zukić-Gumena Glava-Đemper inače General SDA, da đaba nespominjemo ostale mislioce Sarajevskog mindera. Za početak neka iz GRASA donesu po jednu felgu sa gumom od minibusa, jer Rogatički članovi mindera jednostavno ništa nerade bez stimulacije. Ovdje je sreča što Ajnadžić ima i veliko iskustvo iz A R BiH gdje je več kupovao đipove uz lažne fakture o vrijednosti istih.
Ovo je genijalno, pa neće država Sarajevo da ima posla sa prevozom građan, to je ba DRŽAVA !! NE bave se oni time !! NEgo samoSFF, NOVA GODINA za 250 000KM, DŽAMIJE U PARKOVIMA, MoŠUS PEJGAMBEROV, a vrtiće popravlja (vidi Otoku) VOJSKA BIH i USAID, za djecu koje neme i neće biti, penzionerima se daju pare PRED IZBORE ( RUmenko Efendić). EH JAZUKA ŠTO I BEBE NEMAJU PRAVO GLASA PA DA SE PRED IZBORE POVEĆA I DJEČIJI DODATAK ! Ma pravo glasa dati i PSIMA, JEDAN AV ZA SNSD, DVA ZA HDZ
A TRI HAV ZA ZNA SE, SDA demokratijaaaaaaaaaaa. Eto VAM JE PA JE PUŠITE !
Treba zaustaviti saobraćaj, napraviti kolaps. Uhapsiti sve grasovce i političare. Onda uspostaviti vladu koja je za razvoj sviju u Bosni i napraviti bolji GRAS. I onda ovo zvuči kao Crvenkapica. Ja se nadam da će meteor pasti na balkan.