Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Mostar
Jesu li to bile Mostarske kise? Sjeti se da su imali hor, koji se tako zvao.
lijep prizor, ali ne mogu da ne napomenem da ovi su ovi skokovi vec poceli biti dosadni. serem se na skokove i "strucne" sudije kad znam ko ce na kraju pobijedit - lorens (g)listo
Ozbiljni ste i kreativni? Tražite dodatni izvor prihoda? Pridružite nam se: http://osigurajbuducnost.blogspot.com/
Ludilo
Mi smo Red Army sa starog mosta , crvena armija brigada rosa nasa se forca cuje do neba avanti velez brigada rosa..
SDA - ovska ubleho da smo se oslonili na SDA ne bi bilo Mostara nikako, a ti idi Aliji na grob ili mu sinu u kabinet pa se žali za krst iznad Mostara i zali se toj tvojoj izdajničkoj stranci što je prodala Mostar HDZ-u, stoko sitnog zuba ... a vi sa Kliksa me sad obavezno banujte kao i prosli put kad sam ovo napisala..
Ti si karina bio sam na skokovima sa rodbinom iz kanade kako je bilo otisli smo sa pola i ljudi nikad manje.usrali ste sve pa i ovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prejakooo!