{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Atletičari NVO altruista “Svjetlo” osvojili 14 medalja

F
8.10.2011. u 12:16
0
0
Atletičari NVO altruista “Svjetlo” osvojili 14 medalja
0
Atletičari NVO altruista “Svjetlo” osvojili 14 medalja
Atletičari i atletičarke NVO altruista "SVJETLO“, na takmičenju u atletici koje je održano u petak na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović“, u okviru Sportskih igara za osobe s umanjenim sposobnostima, osvojili su ukupno 14 medalja (7 zlatnih, 4 srebrenih, 3 bronzane).
Takmičenje je održano u I (prvoj) , II (drugoj) i III (trećoj) diviziji za muškarce i djevojke a za našu organizaciju takmičilo se ukupno 17 atletičara i atletičarki. Jedan sportaš mogao je nastupati u jednoj discipline.

Osvajači medalja su: zlatne medalje (Narcis Plivac, Arnes Mehmedić, Edin Dizdarević, Jasmin Mamuti, Husein Avdić, Kerim Mašala i Azra Dučić), srebrene medalje ( Amel Adilović, Mirsad Smajić, Emir Mališević i Amra Pašalić ), bronzane medalje (Ahmed Ajnadžić, Jasmin Mašić i Jasmina Divljanović).

U Sarajevu se od 6. do 9. oktobra održavaju Sportske igre osoba s umanjenim sposobnostima u kojima se takmiče osobe s umanjenim sposobnostima iz Bosne i Hercegovine u plivanju, atletici, košarkci, stonom tenisu, nogometu i boćanju, saopćeno je u subotu iz NVO altruista "SVJETLO“.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: