Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HVALA TI GENERALE STO SI OSLOBODIO DIO BIH OD ZLOCINACA. DA NISU AMERI ZAUSTAVILI, SVI BI DJIKANI BI BILI SADA U SMEDEREVU!
@Hrnjica a dio u kojem su vas ameri napuckali mudro ne spominjes.
Nedaj se generale, ima nas uz tebe.
HEROJ i GAZIJA ZAUVJEK
HEROJ, zato mi u pakuju!
ovako hoda nevin čovjek - uzdignuta čela
Heroj a ne zločinac . Uz tebe smo generale
Sjećam se hapšenja pripadnika 5 korpusa po optužnici vlaha, a koji su teretili optužene za "šamaranje" ratnih zarobljenika !? Eto, toliko su moćne te vlaške optužnice..... Jad i čemer
Podrska iz Zenice srca Bosne.. Generale heroju nas 🇧🇦❤
Srbi ce krenuti u osvetu!!
@SvahiliMujo 😂😂😂😂😂
@hawkeye Bice kmecanja Mujo!!!! Srbin nije zaboravio zlocine bosnjacke!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Farsa od optužnice... glupo da to uopšte ide na suđenje a bez dovoljnih dokaza.. On je nevin, za to što ga optužuju, i to svi znaju!
@ko-le-ra farsa najobicnija. Toliko ima muslimanskih zlocina koju su evidentni i lako ih je dokazat ali nisu nikad procesuirani.
čeka ga ganc nova ćelija u ganc novo blajboku, naka požuri da neokasni!!!