Nakon odluke Suda
8.3k
Atif Dudaković pušten na slobodu
Komentari (649)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amin
Nikad jer smo se mi branili od govana kao ste vi
kakve veze ima amin.sa pravnim kvalifikacijama? ovdje treba advokat a ne baba vracara
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
general nas
@Rienzi* Pokrij se po usima dvolicni. Lizete dupe svakom okupatoru zato sto nikad niste bili nacija, nego obicna vjerska zajednica. Bili i ostali.
@Kserkso koju zapovjed ti cekas majmune balavi, to bi ti ratovao mrssss balo balavi
DODO NA APARATIMA HA HA HA
gospoda prihvati ulogu i ne bježi u svinjac. uvijek bio dostupan, ne razumijem pompu oko hapšenja dovoljno ga je bilo pozvati telefonim....
@Mojnik. Problem je da nema ljeka sem jednog. A hodze popovi gatare sami da izludu sa njima i nemogu ih pomoći..
@Mojnik. Problem je da nema ljeka sem jednog. A hodze popovi gatare sami da izludu sa njima i nemogu ih pomoći..
@Rienzi. Netreba ovim Ćetama se pravdati. Zna sav svjet zna se ko je u Haagu,i Presude. A nisu Srbi danaśnji krivi za to i tadaśnji reźim. Naźalost dosta opet iz tog reźima kumuju i danas.. A ovaj narod u RS'U najmanje 80%,pogan je ko i oni.
Samo gazi Duda bruda
Kod nas mora sve biti crno i bijelo , jeste bila agresija i jesmo se branili , to ne znaci da ovaj i njemu slicni nisu pravili zlocine.. to je suludo vjerovanje..
Jes mu zajeban ovaj istetovirani
Ljudina BOSANSKA!
Pozdrav Domovini Generale!
Amerikanci su izveli studije odbrane i kontra napada koju je organizovao ovaj vojni genije i nije im bilo jasno kako mu je to poslo za rukom. Generale hvala ti sto si obucio hiljade oficira armije BiH koji ce u buducnosti braniti svoju domovinu od zvjeri sa istoka i zapada. Hvala
legende vjecitih konjusara:):)..
Uz tebe smo Generale !
dudak je prava BOSANCHINA
srbi treba da znate i sto puta da znate ucinili ste genocid,naredbom .......,u toku nase casne borbe necu poreci da nije bilo pojedinacno zlocina,ali oni nisu izvrseni naredbom,uredbom ili komandnom odlukom,poslusajte tajni snimak Sefera i Alije "Sefere cuo sam da su neki vojnici ucinili neki zlocin tamo u Trusini vidi to sta je molim te",nasa borba je bila casna naprijed casni nas generale!!!!!!
Naravo da su ga pustili nasi su nevini , samo srbima se sudi. Ha ja.