Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Atif Dudaković heroj !!! Zna se ko su zločinci.Cijeli svijet to zna ,samo se stoka iz tužilaštva prave mutavi.
vrijeme je da se plati za zlocine i on i ostali koji su sada lokalni mafijasi i reketari.
@pantera101 dudak genocidas bi trebao popiti dudakovacu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo po pravdi i sve će biti OK.. Nevin čovjek se nema čega plasiti.. Čemu ova panika i kuknjava ? Da li smo za to da svi zločinci odgovaraju i da na tome gradimo BiH ?
Kao sto rece na jednoj snimci ovaj heroj ... streljati na licu mjesta... nazdravlje sisanje generale
Srbi stite svoje a mi ...
Ovu SRPSKU ISTRAZNU POLICIJSKU AGENCIJU TREBA RAZMONTIRATI !!
Kad optužuju i osuđuju Hrvate i Srbe, onda sudovima treba vjerovati, dokazano je da su zločinci. Kad optuže njihovog, onda je on heroj i nikakav sud nema vrijednost.
Ma malo ga u podrum da se prisjeti , ha umukne jopet u podrum...
Izdrzi komandante pravda ce pobijediti ABD
Sto ih sve ne pobi majku li im vlasku
@lebronjames1 "Nemože nam niko ništa jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas nevoleee... jah...
Da nema Alijin mali nekakve veze sa ovim hapsenjem?Ima informacija iz odredjenih izvora da je Dudakovic vidjen kao moguci kandidat za clana Predsednistva BiH.
Ima li i jedan bošnjo, bivši oficir JNA da nije uveliko sudjelovao u ratnim razaranjima, sve do momenta hapšenja od strane istih bošnja, pa onda preko noći postanu "patriote" i "generali" iste te bošnjačke vojske? (Delić, Ajnadžić, Hadžiahmetović, Dudaković,....)
Pa se ti bori.... Hoce li jesti zlatnim kasikama?
Vlast nebira ko je žrtva Dudak, Alagić,Orić bitno je kajase držati zategnutima da konji nebi otišli nastranu! jesam pametan jebote
Hag ga nije trazio a i da jeste srbi znaju da bi bio oslobodjen. Ovo sad je hapsenje od strane srpske sipe. Ta agencija pod hitno mora postati Bosanska a ne agencija za provodjenje srpske politike. U rs-u ne smiju pisnuti.
raja se lozi na kojekakve anti fasiste i anti fasisticke borbe,a Atif i ostali komadanti i generali ARBIH su upravo to.ANTIFASISTI jer nijedan rat se nije dobio pjesmom i lijepom rijecju samo da znate. nit je sarajevo 1945 oslobodjeno pjesmom proletera,nit 1995.vec rizikovanjem vlastitih zivota i borbom puskam i srcima.
kako ih nije stid hapsiti Dudakovica,a jos nisu sve chetnicke zlocince pohapsili !
POKVARENA NAMJERA KOALICIJE DODIK IZMETBEGOVIĆ DA OD NAŠE HEROJE NAPRAVE ZLOČINCIMA!