Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinoc smo vidjeli ko je direktor doma mladih, ko je uzrok svih nevolja i nerada... Detaljnije u medijima ovih dana... Sreca pa je raje bilo mnogo, pa smo bukvalno okupirali Dom mladih. Znaci, sve se moze kad se drzimo zajedno.
gdje je to?
FUJ,kakva lakrdija!
Bože jedini i svemogući!!!! hoćemo li se ikada dozvati?
anti-ubleha SLAZEM SE S TOBOM. VJEROVATNO IMA TU NECIJIH RUKICA, A DOM MLADIH JE PREVISE DOBRO MJESTO DA BI SE TEK TAKO DAVALO NEKOME A JOS GORE BI BILO DA PROPADA. MISLIM DA SE VEC SIGURNO NEKO SJETIO TOG PROSTORA I SKROJIO MU SUDBINU A OVO DRUGO SU PRICE-UBLEHE ZA NAROD.
Dobro je pa se neko ovog doma barem s vremena na vrijeme sjeti..., inace ne bi ni raspravljali o njemu...
lako je tudjim kurcem gloginje mlatiti...
Dom Mladih je itekako uslovan.Vladajuce strukture vlasti=mafija, ga je proglasila neuslovnim.Kako je bio uslovan od 95',96' do 2002 ????Treba ga samo okreciti unutra i mozda sprovesti bolje elektro instalacije.Providno muckaju s njim kao i sa svim ostalim sto spada u/pod privatizaciju.
Tih 100000 km je vjerovatno tek 5-6 % od sume koja bi stvarno bila potrebna da se Dom napravi kakav bi trebao biti. Dakle, ne vjerujem da se na zgradurini, koja samo na struji i ciscenju povuce 6-700KM moze bas toliko zaradit. Da moze, davno bi ga neko kupio. Samo da ne pocnu pravit nekakve koncertne sale po marin dvoru. To bi bila najveca glupost - trositi pare na nesto sto vec do pola postoji. I nema boljeg mjesta od doma mladih. Samo da se izgradi!
anti ubleha dajes zanimljive komentare stvarno
Unosan posao nema sta..
PARODIJA !!!! SMIJESNO!¨¨! DOM MLADIH JE "NEKO" A NIKO NE ZNA RECI KO,PROGLASIO NEUSLOVNIM U SEPTEMBRU 2002.g.NAVODNO "NEKA" KOMISIJA NAKON ODRZANOG KONCERTA SOULFINGERSA POVODOM ZATVARANJA SFF-a.MEDJU ZVANICAMA(jer su koncertu uglavnom prisustvovale osobe iz BH "Jep Sekta") JE BIO TAJ "NEKO" I "BACIO JE OKO" NA DOM MLADIH.DA SKRATIM... DOM MLADIH JE IZNAJMLJIVAN SA OBEZBJEDJENJEM KSC-a ZA 4500KM + POREZ.MINIMALNO JE IZNAJMLJIVAN JEDNOM MJESECNO.DAKLE,OD SEPTEMBRA 2002g. DO DANAS DA JE IZNAJMLJIVAN JEDNOM MJESECNO BILO BI INKASIRANO VISE OD ILI OKO 100.000KM (racunica "ugrubo") ONDA SE POJAVLJUJE "NEKO" KO GA PROGLASAVA "NEUSLOVNIM" ZASTO!???!!!???ZATO JER CE ZGRADURINU KOJA VRIJEDI VISE MILIONA KM KUPITI "NEKO" ZA BIJEDNIH 200.000/300.000KM ILI 1 000 000 IAKO ISTA VRIJEDI VISE MILIONA.DOM MLADIH JE ODAVNO "ZAPIKIRAN" I ZNA SE CIJI CE BITI.SADA SE POJAVLJUJU OPET "NEKI" Tojah,Julie,Rebecca ,Trine i slicni njima I KROZ "DIVNE HUMANITARNE PROJEKTE" PERU BOG ZNA CIJI NOVAC.KO NJIH BOLI NEKA STVAR STA CE BITI SA DOMOM MLADIH.LJUDI DRAGI,UBLEHA ZIVA KOJOJ NE TREBA PRIDAVATI ZNACAJ.DOM MLADIH JE VEC NECIJI ABITI DIO TE UBLEHE JE VISE NEGO MIZERNO!
nego idemo da sredimo dom mladih da imamo i to adekvatno mjesto da se zezamo ko sto smo se zezali .....nekad hehe sjetite se doma mladih aaaaaaa ko je sve bio i sta je sve odsviro i kako aaaaa i i i mnogo toga u know what i mean remember and smile
Danas, na Grbavici nastavak projekta Ask Sarajevo. Dodjite da se druzimo i crtamo! Ask Toyah tel.061 548 497
podrzavam svaki novi projekat AKO ce stvarno ici u korist nasih gradjana , pogotovo MLADIH u nasoj zemlji. zvuci zanimljivo, samo naprijed sa puno srece!