Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stranački uhljebi dao bi im doktorat za nerad
Oh miline babama - profama sad svojim zlatnim sinovima imaju otvorenu svijetlu budućnost.
Istraživači hah...Omladino hvatate se struke i posla. Zivot vam prodje u iluzijama, rijetki dana radnog staza imaju, niste se nikad na trzistu rada oprobali, ili ako jeste, toliko ste uspjesni bili da ste pobjegli na fakultet biti poltroni i umiljati profesorima na cijim predmetima ste asistenti. Sutra vi kao trebate znanje prenositi na nove generacije...
Ovaj univerzitet je postao smijurija. Zaposljavanja idu masovno preko veze. Jedna struja iz sda vedri i oblaci. Nema niti jednog istaknutog strucnjaka. Nalupali sebi titula bez ikakva pokrica.
Svaka čast valjda će se o kod nas UNSA udostojiti i uvesti isto!