Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čika asim je zna u dušu !
Aferim
pa cekaj j3b3mu m4ter kollika god velicina on bio ako je plagijator plagijator je, da mi je caca rodjeni. A vi ako mozete da lazete sami sebe to je vas problem. Vase simpatije prema tom liku zamo zato jer je \"nas\" iako je poznati prevarant samo govore u kakvom qrcu je nase drustvo jedan od clanaka koji govore o njemu: http://www.nacional.hr/clanak/27757/zbog-plagijata-vec-je-bio-izbacen-s-fakulteta
i btw, ovo je onaj sto su ga dani i njihovi \"svjetski novinari\" (valjda zato sto zude da jednom pomole nos negdje van granica ove zemlje) pljuvali.
evo i ovaj komentar \"je li ovo plagijator\" govori o nasem stavu prema nasim svejtski priznatim imenima. kod nas neka doktorica mahalusa sebe proglasi strucnjakom \"samo takvim\", jer je jednom u zivotu isla na neku konferenciju, a ljude koji objavljuju papire zovemo \'plagijatorima\'i mufljuzima.
BRAVO ASIME!:) @Troka: Kurjak je pored Tarika Filipovica najpoznatiji Bosnjak u Hrvatskoj, mada koliko ja znam zivi u Dubaju zadnjih nekoliko godina.
BRAVO VUCIJAK HOCU RECI KURIJAK STO REKLA MIMA SIS,MA DOBRO SU SE SJETILI NA KRAJJU KAD SI TOLIKO KNJIGA ISPISAO MORALI SU.PRIJAVITE GA ZA NOBELOVU U MEDICINI SAD.
čestitke za ASIMA
ne znam jel\' vas, ali mene nije.
Jel on nas?
piccke i zna ih u dusu. Cestitam dottore.
Naši ne mogu napisat recepata koliko je on knjiga napisao.
kakav plagijator seljacino jedna, nisi dostojan ni da ga spomenes. ponosni smo na ovakvog strucnjaka !!!
jel ovo onaj plagijator?