Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje izbore je ova komentarisala ?!
upravu si . govor je napisao neko ko je tamo negdje od prijatelja cuo da se u tamo nekoj bih odrzavaju izbori a posto je to evropa daj bilo kakvu izjavu . izblamira zenu .
Izlaznost na EU glasanju je bila 30 % !!! Naravno da je 50% u BiH velika cifra.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
:)))))))) Koju visoku izlaznost? Zna li ona brojat'? :)))))
Kakav miran tok izbora likovi s pištoljima dolazili na glasačka mjesta! Oni se po Kalesiji tukli i njoj to mirno! Znači svaka radnja u kojoj u BiH glave ne padaju je mirna
Pa, mirno se potukli, nije im niko smetao :) A u pravu si, Evropa nas smatra mirnim dok barem 8000 ne padne. Tek onda se "zabrinu" i "osuđuju".
hahhha pa samo ova izjava pokazuje ustvari koliko njih tamo zaboli neka stvar za ovom vukojebinom zvanom bih..da nismo geografski na istom kontinentu nikad nebi znali da postojimo...ziva istina!!
"Što prije" kod nas znači pred kraj mandata ;)
Kad nema ništa drugo, onda ovo. Isto kao bod ili poraz, a igrali smo dobro. Narod se ovdje, generalno, zadovoljava ničim, isprikama i pravdanjem. Mora se nešto reći.
Mogla se barem raspitati kako su STVARNO prosli izbori u BiH. Sramoti se kao I obicno. Ako je njoj 48% visoka prolaznost, onda ili ima stvarno 'velika' ocekivanja za BiH ili ne zna izracunati koliko je to.
43.05% u citavoj EU. A koliko EU ima stanovnika na tih 43.05%, a koliko BiH na tih 54.14%? Nije ni za zazubice. Uz duzno postovanje, ne moze se porediti citava EU i jedna drzava sa sakicom stanovnika.
Šta kaže ljepotica, jel zadovoljna i rezultatima???
You insane, woman? U šta li si ti gledala....
U politicki sredjenim zemljama ovo je normalna, cak i visoka izlaznost. Ljudima je dobro i ne zanima ih previse politika. Ali u zemlji kao sto je nasa, gdje politika iscjedi i zadnju kap iz ovog napacenog naroda, 50% je nista.
"Visoka izlaznost" Nije ovo vijest za nas, ovo je vijest za medjunarodnu zajednicu. Trebaju ljudi da budu zadovoljni kakva teska demokratija vlada ovdje i kako se sve oporavilo nakon rata.
Prvo, ovo nije demokratija nego etnokratija s primjesmo malo divlje demokratije, a drugo nek' nas se i stranci prođu, sami ionako ne znamo, a oni nam samo odmažu
ne lupaj gluposti...Njemacka prosle god. : Odaziv na saveznim izborima bio je 71,3 posto. Reč je o nešto većem odzivu u odnosu na prethodne izbore pre četiri godine, kada je izašlo 70 posto upisanih birača, što je bila rekordno niska izlaznost.
Al' nas žena nahvali, prosto mi neprijatno.
Nisam ni ja znao da smo' vako dobri.
hahahaha meni se vec pocela vracati nada u bolje sutra :P
teta Ashton , you are makibg fun of yourself. try harder.
ko vas hebe masoni
"pozdravila miran" Pa sta to oni mile da smo mi divljaci koji ce se klati za vrijeme izbora ? Znam da smo zaostali ali ne toliko!
Ova dobro broji ko ovi u sumskoj.