Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto pokrivate komentare- ostavite neka ljudi citaju sta tko misli o temi. Ovaj Ibro, na primjer sam sebi ulijece u usta svojim gadostima bez smisla i znacenja. Odakle dolaze ovakvi likovi , pitam se?!
Mozda ce sada neki skeptici lakse pronaci odgovor na pitanje kako je Dodik u Banjaluku doveo citav evropski vrh za bezbednost i s njima sklopio separatni dogovor o tome kako BiH politicki preurediti. Tajno prisustvo jednog visokog evropskog ministra u Banjaluci tih dana,objasnjava i orden Viteza Legije Casti kao i Dodikovo \"neocekivano\" prisutsvo pri dodeli francuske prestizne nagrade Kusturici u Canesu.
MA JA SAM UVIJEK BIO MISLJENJA : NIJE BA ZA NAS BALKANCE DEMOKRATIJA, SVI SE MI PRAVIMO PAMETNI VEC ZA NAS JE SVIJU DIKTATURA.. HTJELI STE DEMOKRATIJU, I DOBILI STE JE
SPD odavno apsolutno ne zasluzuje kvalifikaciju koju nosi-socijal i zbog koje je jedan dio gradjana i glasao za njih, a tesko da tu ima i sta demokratsko, svakim danom bar jedan iz ove ekipe to potvrdi svojim postupkom.
Za ibro dirka. Odkat ti prolupa pacove.
Za gsp. Grebu . Dobro receno , kapu dole .
SDP očekuje vruče ljeto maksuz selam od SPAVAČA iz Bugojna tmurna danas grada
U pravu si.BiH je politicka nenarodna tvorevina.To je vec ljesina u raspadnutom stanju koja nesnosno zaudara na sve strane. Ona je de facto mrtva , uskoro ce i de jure. Disoluciju su zapoceli i.slamocentristi i to je nezaustavlji proces. Tko ce moci odrzavati jedno mrtvo tijelo? Tko jos ima volje za to? Svi to vec znaju ali nitko jos to glasno nije rekao.
E moj grbo nemas ti pojma dodik radi kako mu veliki kazu bih ce nastati za kratko vrijeme a ti nastavi muslimanima do pricas pricice
@balkanac, tacno je da mu je to do sada bila taktika, samo se ovoga puta coban preracunao. dobio je jedino po usima, kao sto ce i ubuduce, zato i ovoliki mitovi o \"tajnim pobjedama\". zato mu i derpe tadic pise u srceparajucem pismu, kako je, eto, kao nesto dobio, a niko da to imenuje konkretno jer jednostavno ni ne postoji.
@ambasador Odakle? Evo upravo iz mamine ti pice. Temperatura i vlaznost zadovoljavajuce, samo se red bio otegao pa je valjalo cekat. Ma da ti ne pricam, kad i sam znas. (skriveni komentar)
Dodik je toliko providan da to i ptice na grani više znaju ali ono što pojedinci ne shvataju jeste to da je Dodik tražio nemoguće ali ćeu svakom slučaju dobiti više od onoga što je ustvari realno. Jednostavno zna da trguje sa EU uvjek traži mnogo više od onoga što u stvari iskreno želi i dobije koliko želi. Samo što naši političari u federaciji neznaju da trguju i da traže više i još više od toga da bi dobili ono što ustvari zaslužuju. Jjer je ovo klasična pijaca sa EU.
Odakle? Evo upravo iz mamine ti pice. Temperatura i vlaznost zadovoljavajuce, samo se red bio otegao pa je valjalo cekat. Ma da ti ne pricam, kad i sam znas.
da si bogdo pametniji, bio bi interesantniji makar i polupismen. al, eto, onda e bi bio cetalj. sretno gledanje tv-a, drago mi je da je signal dopro i do tvog sela. samo se nemoj uplasit ako vidis i lavove i tigrove na njemu, nije to za prave.
Vidim da si prihvatio moj prijedlog/dokaz i procitao Nacionalovu vijest sto pozdravljam.To je tvoj valjan korak u pravcu funkiconalnog opismenjavanja. Samo tako nastavi a ja odoh na pripremu meca godine: Finale ATP u Rimu: Srbin Novak Djokovic protiv Spanca Rafaela Nadale u 16.00. I wish You good luck and progress in your basic education program and Have a nice day!
firaune, boli me milokliz gdje je i kako banuo milokrad, sve da je i tako. sega su mi vase interpretacije, podsjeca na kosovo, repriza po ko zna koji put. i 1389 i evo sve do danas. koliko god ga do balcaka ispusili, u primitivnim guslarskim epovima redovno pobjedjujete. nema veze, nakon tako temeljitih karanja se valjda morate ocajnicki i vaditi, pa makar i u supljoj. nego reci ti nama, bridi li guza?