Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako vidiš da se dvije ribe na dnu mora svađaju - u blizini je neki Englez - Gandi
Kada je pitanju javno misljenje (pogotovo kod mladjih populacija) za puno stvari su krivi mediji koji (slucano ili namjerno) pisu istinu ali malo \"zakrivljenu\" Sh.iti nisu musli.mani jer ne prihvataju Ku.r\'an, tj. rade mnoge stvari koje su strogo zabranjene od strane Alla.ha dz.s. i samim tim daju losu sliku Islama u svijetu (procitajte knjigu: \"Veliki sejtan\" - Halid Tulic). Ovo je primjer za Isl.am ali ni druge vjere nisu postedjene kao sto imamo hris.cane i prote.stante itd itd itd Oni koji su krivi za ovo zaradadjuju veliki novac na osnovu tenzija medju ljudima (npr.tu spadaju i nasi politicari) I NJIH NE ZANIMA NITI JEDNA VJ.ERA NITI B.O.G i kada oni vide prepirke ili podjele medju ljudima (kao i na portalima kao sto je Kl.ix) zadovoljno trljaju ruke jer uspjevaju u poslu: ZAVADI PA VLADAJ. Mi smo sitne ribice i ako se medjusobno ne budemo pomagali tesko se nama
Epac pa jel sklapo i sporazume sa humanistom(SS) Alijom i dobrocinom,pogotovo nad Civilima Neserom
E ovako,ko misli da je ovaj paksu legenda nek puca sebi u bubrege! Ovaj isti Ashdown je sklapao razne sporazume sa monstrumima Karadzicem i Mladicem, i prema tome On po meni zasluzuje samo metak!
@Hmmm ko kaze da negiramo genocid,Da Bosnjaci jesu pokusali da pocine genocid i da jesu uspjeli 1941 da ga pocine a napo puta su stali 1914 .Eto vidis nasli smo zajednicki bracki jezik
@Hmmm ko kaze da negiramo genocid,Da Bosnjaci jesu pokusali da pocine genocid i da jesu uspjeli 1941 da ga pocine a napo puta su stali 1914 .Eto vidis nasli smo zajednicki bracki jezik
-Tito nam nije bio ukino Bosnu .....kad dodjose (SDA) belaj s´njima evo 20 g.
@hoput u pravu si Bosanska Al Kaida je pdodrzavana od Engeza
SUNITSKO-SIITSKI VJERSKI RAT VI ZOVETE \'SEKTASKI RAT\' ?! PA ZAR SMO MI SUNITI SEKTA ?
Paddy najbolji visoki predtsavnik. Bosna najjača bila za njegove vladavine :)
Jedina sličnost je što su i u Bosnu i u Siriju ulazile strane paravonjne formacije spremne na najokrutnije zločine i jednom i drugom slučaju imale su podršku britanske vlade.
LJUDI NECEMO SE ZAR NA SVAKOM CLANKU VRIJEĐATI I RASPRAVLJATI DAJTE DA SMO SVI JEDNOGLASNI PROTIV ZLA RAT NIKOME NIJE DOBRODOSAO , UVIJEK NEDUZNI NAJVISE ISPASTAJU !
Prvo poređenje Sirije sa BIH je poteklo u tekstovima objavljenim na ovom portalu u više navrata. Sada se to poređenje zloupotrebljava u raznorazne svrhe a najviše za izjednačavanje krivice za sukobe na ovim prostorima i negiranja genocida i agresije. I sam Karađić je u svojoj zadnjoj odbrani poredio stanje u Siriji sa BIH govoreći o građanskom ratu kao da je čitao ovaj portal.
Ovo je otvoreni lobist za Bošnjose! Zabraniti mu ulazak u PC!
ovaj majmun sve zana, fašista ebo mu ja mamu