Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA boli me ku.ac sto drzava propada. Propade meni zivot, preko 20 god sam sprco bezveze.
bravo. to je problem
zemlja je propala, samo niko nema damu da izadje pred narod i to jasno i glasno kaze... slijedeci visoki predstavnik bi lako mogao biti "stecajni upravnik"...
Ne znam sta ste zapeli vise za te "demonstracije" to nisu bile demonstracije to je bila pobuna huligana iz SBB, a kako to susjedi zive, jeli kod njih bolje ekonomsko stanje??Nije!!! A sto se tice cjelovitosti ne treba ni EU ni SAD da salju jasnu poruku, jer su nejasni bili 90-tih, ali su zato Patrioti BiH bili jasni i odbranili BiH, tako isto i danas, vazno je da su Patrioti jasni i da oni jasno i glasno kazu da Niko ni centimetar BiH ne moze okrnjiti,,, zato ne pametujte previse i ne bacajte narodu prasinu u oci.
"decentraliziranu, ali funkcionalnu", kaže paddy, pa to hrvati predlažu još od 1992., ali bošnjački i srpski megalomani, se ne slažu, jedni bi građansku, drugi bi da uopće nema bih, e moj paddy, a ti sai svojim odlukama, najviše "tukao" po hrvatima, e sad imamo što imamo...
"Ranko Krivokapić je na početku svoga izlaganja rekao da je učestvovao u turbulentnoj istoriji Balkana i kao aktivista i kao parlamentarac, te da mu je privilegija što na seminaru može govoriti na četiri maternja jezika, bosanskom, hrvatskom srpskom i crnogorskom.".... ovaj izgleda imao četiri majke različite nacionalnosti "Postizanje reformi u BiH ne trebamo gledati sa tribina, govorimo o ragbiju, ne o kriketu", zaključio je Ashdown.....a kako se igraju te igrice ... toga nema u nas
Pozdravio vas Siranovic i kaze da uziva u Austriji,uzivate li vi u Bosni :) http://www.udarr.com/?p=1594
Ovo je Rješenje za BiH. http://www.klix.ba/forum/rjesenje-za-bih-naucno-otkrice-dr-robert-hare-t116059s0.html
Cuj propada,zar nije vec probala? Omladina samo trazi nacin da ode odavdje i nek trazi,kad nam nikakvu buducnost drzava nije obezbijedila nit posla nit ista,nemamo ni boga svog.
Samo ponavljaju ko pokvarena ploca a niko nista ne poduzima.
međunarodna zajednica jeste ta koja koči progres ove države.poštuju samo bošnjačke političare i njih podupiru i zato ovo što imamo tone i potonut će još dublje.
Mrš smradu!
Gdje si posranac sta ima u genocidnoj
Ima,pičke,alkohola roštilja..Dodji malo da se omastiš.Čujem u rezervatu uvode šerijat,navrati u slobodnu zemlju!
Vi ste je upropastili jer ste nas zaustavili kad smo bili odmah kod Banka luke. vi ste im dali RS vi ste ukinuli Republiku BiH jbm vam mater. Ne trebate nam uopće. riješit ćemo mi sa srbima sve sami. puno nas je i nosimo lavlja srca. Kada sovjet nije uspeo Afganistance pobijediti pa ni Amerika neće ni nas ni srbi A ni svijet.
...opet mitomanije...
ahaha čuj poturice?!Aport pseto!Plati kartu za autobus!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim da je kljucan pristup prema BiH, jednostavno mora da se promijeni i prilagodi uslovima ove zemlje. Ne moze se oecekivati ispunjavanje uslova koji ne odgovaraju ovoj zemlji.
Utrli ste vi nama put svi skupa...