Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allah da te nagradi.... sabur...
BOSNA OSTACE ZAUVJEK ISLAMSKA..... KO NEVOLI NEK SE SELI...
jucer prolazim ispred vrtica u kranjcevicevoj, tete/cistacce, sta li su vec iznijele tepih iz vrtica, pruzile slauf i peru li ga peru. u sred dana- u sred europske \"metropole\", na \"javnoj\" povrsini-radnice \"javne\" ustanove. jednom rjecju-FUJ!!!
kako dozvoljavate ovakve bljuvotine vi u x.com. Trebali biste zabraniti komentarisanje politickih objava!!!
Ovim putem zelim da informisem BiH-javnost da je u subotu na Treskavici nestao mladic koji zivi u Istocnom Sarajevu Bojan Skobo... On je bio sa drugovima na planinarenju i od subote mu se gubi svaki trag... Policija sumnja da je mozda cak i ub.jen i ostavljen negdje u sumama Treskavice. Dvodnevna potrga nije dala nikakvih rezultata i policija je odlucila da obustavi daljnju potragu.. Ono sto je \"cudno\", ustavari, nije uopste cudno, nego sasvim normalno, je da sarajevski i federalni informativni mediji nisu objavili nikakvu vijest o ovome. Vjerovatno zato sto se radi o Srbinu kojji je nestao u muslimanskom dijelu Federacije. Da je slucajno nestao Musliman na podrucju Republike Srpske, to bi u svim medijima bilo prezentirano, svako deset minuta, kao \"NASTAVAK GENOCIDA NAD BOSNJACIMA\" u cemu bi prednjacili \"DNEVNI AVAZ\" i sarajevo-x..
dokle vise, Arzija SJASI VISE dosta te je.
a ti znaš šta je hala? pa kako ne bi znao kad si se tamo začeo,rodio i najljepše trenutke proveo, znam da žudiš za napretkom-velik je korak iz tvoje rodne hale na terapiju kod dr đorđevića,sad samo slušaj šta ti čika doktor kaže-biće možda i od tebe direktor vrtića u staroj pazovi,samo je zatvorenog tipa...
Ne znam ko je Safet Kešo ali pedpostavljam da je neki psihopata i seks.ualni man.ijak cim moze poh.ebati ovog gabora... Ovo normalan ne bi ni stapom dohvatio a ne bauljo po ovoj izapranoj, smrdljivoj krpi.. Fuj... Nema Sarajevu napretka dok vladaju ovi koji su do juce bili glavni samo u svojoj hali i to kada bi se posle tri dana ne-sra-nja poceli da natezu sa sopstvenim gov-netom.. Bag-ra seljo-berska..
sta je ovo?vesti iz teherana?
Koja ste vi bagra!!!Svi vi gore,skupa sa Arzijom!!!
Kad obajvajujete vijesti na ovakve teme oko kojih se prepucava javnost, ne bi bilo lose da date potpunu informaciju - na osnovu cega je odbacena odluka vade o imenovanju vd direktorice? Na osnovu Azrijin uspjeha, pravog puta, ili na osnovu preceduralnih propusta? Povrsna informacija daje potpuno pogresnu sliku o ovom slucaju. Kao da je sud presudjivao je li ona dobra kao direktorica ili ne..
Da je prava muslimanka, nebi nametala svoje. Vjera nije prisilna, a pogotovo nije prigodno na takvom mjestu. Dodatno kako vidim da se borila za fotelju, zgadila mi se. Da je miroljubiva, povukla bi se poslije toliko napada. Ona vjeru samo koristi za svoju dobrobit. Fuj!
One to play akcijska ponuda djeda mraza ! A za sve one kojima nedostaje djed mraz imam ja jednog brku u gacama pa neka ga ljube .
ej ma j.e.b.e.m. ja njoj majku pobuljenu
Arzija ce otic ubrzo a ostat ce ogromne podijele iza njene vladavine vrticima koji su j.u. Samo da ne bude bombaskih napada. Jadna djeca ce nastradat. To je direktorica vec osigurala. I politika koja stoji iza nje. Sramota VELIKA. Nek joj je na dusu i svima koji su radikalisti u ovoj galaksiji!!