Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
provjeravate li i vrece coviceve
I Bakirove jarane, i on je smrad preveliki ...
Nemojte misliti da nije isto i u Federaciji, presjednik stranke dozivi debakl na izborima, a stranka pobijedi na svim nivoima, ako to ima smisla onda sve ima smisla.
a meni se cini da je lukasenko mala maca za pjevaca iz laktasa.
dodo na haparatima
Krivo "političko Sarajevo" ??🙈🙈
Sve pošteno u RS ??
Potrebno je ponoviti izbore kompletno u RS...
Sve pošteno u RS ??
Baš nije ofirno
Samo ponoviti izbore a one koji su bili u odborima tih glasackim mjesta pohapsiti.
Samo ponoviti izbore.
Fale mu vrece sa 61 birackog mjesta i kaze sumnja se na prevaru ahahah, koji vic . ..
Tako je to uvijek i radjeno , neko je uvjek iskoristio listice od ovih 50 % sto neglasa nikad
kažu pokrali slike s biračkih mjesta
Apsana plače za biračkim odborima#
zna se zasto dodik zaposljava 'nepismene', pa da glasaju za njega. a nemos ih ni optuziti jer ce se opravdati da su glupi. dodiku pokazi samo 3 prsta i prosao si, zato je svugdje javasluk, niko ne radi nista, sve troprstasi , budi srpski nacionalista i imas sve, ne trebas ni skolu , ni znanje, niti vjestine, a o etici i moralu da ne pricam , pokazi tri prsta i odma imas stele i ponude sa svih strana, a o kontroverznim 'blagoslovima popova' da i ne pricam.
Hapsi bagru, sjeme im se zatrlo