Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JADNI OVI LJUDI SA KRIMINALNOM SDA I BRATOM BLIZANCEM HDZ! KOLIKO SNAGE I ENERGIJE TROŠE ZA OVAJ NAROD DA BI KRIMINALCI IZ OVE DVIJE STRANKE SVE UPROPASTILI!
@ralph05 stoka maloumna ne znaju se ni dogovoriti
@ralph05 SDA i HDZ je ista bagra,samo gledaju svoj interes.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj čovjek je pravnik mašina... Ovaj čovjek je jedini medju njima koji štiti interese Bošnjaka, a pokazao je i time sto je branio naše heroje Jovana Divjaka i Ejupa Ganića, i uspješno je uradio posao, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu. Imas našu podršku Damire, što god ovi botovi pisali za tebe, ti si dovoljno uradio za naše heroje, podigni glavu, ti si naš ponos!
@GTA.gacko Damir Arnaut je postavio svoju suprugu Sanju Bagarić za PR na aerodromu gdje ima platu 3000 km. Uz Arnautovih 7000 km u parlamentu to iznosi mjesečno 10.000 km primanja. Ma bravo Damire. Nisi ti levat.
@GTA.gacko Damir Arnaut je postavio svoju suprugu Sanju Bagarić za PR na aerodromu gdje ima platu 3000 km. Uz Arnautovih 7000 km u parlamentu to iznosi mjesečno 10.000 km primanja. Ma bravo Damire. Nisi ti levat.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko zna zna
Kakvom mukom se rjesavaju problemi koje je SDA godinama samo pod tepih gurala. Nikad nista dobro za ovu drzavu nisu uradili. Vrijeme je da odete s vlasti!
Konačno neko pametan od političara
Za sve je "zaslužna" SDA.. Treba ih maknuti s tih pozicija da bi BiH mogla donositi zakone sama a ne da neki stranci odlučuju za budućnost BiH građana...
Stat će se u kraj i SDA i HDZu. Samo polako. Oktobar je blizu.
Zamisli dokle se doslo da i dalje trebamo pomoc stranaca. Sda nas je dovela do dna..unistila je sve
SDA I HDZ zlo!!
Ovim lopovima iz SDA ništa ne odgovara sto je za nas dobro i čime bi se vidio neki pomak u državi.
svako normalan i za BiH dobronamjeran se raduje pomacima naprijed i pozitivnim promjenama, samo SDA I HDZ bjeze od istih! Kad vidim Arnauta shvatim da je sreca pa cemo i mi nezadovoljni situacijom u drzavi imamo odlican izbor za oktobar!
Svaka čast za SBB!!
jos malo nek se provode i u oktobru im je kraj
u oktobru je kraj za sda
Jedini koji zna šta priča, bravo za Damira i SBB. Tako se brane interesi svih naroda u BIH.
Da im je zakon u interesu, HDZ i SDA ne bi napustali sjednice. Cak i kad se stranci ukljuce naci ce nacin da bojkotuju.
Upropastit ce SDA i HDZ sve. Zivi bili pa vidjeli.