Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je najpismeni političar i najpametnije u BiH šteta što nema skim raditi
Sad će se on zabrinut. Nehljebar.
INZKO BJEŽI ODAVDE! šta ti uopšte radiš osim što si se uhljebio više od svih BH uhljeba zajedno! Kakva je to politika tolerisati ovog idiota i dokle više?
Incko je iznenadjen i uvredjen🤣
Arnaute ja sam mislio da si pametniji.Gdje ces od ovog MZ i UN parazita traziti da stouradi za ovu drzavu kad ju je skorom za 11 godina i unistio i skorom podijelio.Eh sad se postavlja pitanje dali je to njegov osobni cilj bio ili je za ovakvo skorom haoticno stanje imao podrsku onih koji su ga postavili na ovu funkciju.Mislim da pokojni Peddy i mrtav vise brine za ovu drzavu i njene narode od njega zivog.
Sto bi volio da Paddy Ashdown pukne samar ovom smradu Inzku.
Damire jesi to ozbiljno mislio ili se zajebavaš... Ili si čovjeka zamjenio za pokojnog Paddy Ashdown-a
Kakve veze imaju Bonske ovlasti sa našim nakaradnim zakonima ? Ljudi vam prije 7 mjeseci fino rekli...formirajte vlast... a vi pametni.
traziti od inzka da koristi bonske ovlasti je isto kao da od ratka mladica trazite da ne pisa i ne sere u pelene...znaci nemoguca misija...