Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA JA BIH POLITIČARIMA SAMO OTEŽAO DOBIJANJE PLATA - IONAKO NISU NIŠTA ZARADILI
koji ublehas, svako je pred zakonom isti a novinari tzv. kojih danas imamo milijun mali, su razlog i sirenja spinova i dezinformacija ... i svako treba da odgovara da nije tako, bilo bi jos gore stanje, neko napravi neki medij, portal itd. i svaki papak se zaposli i nazove novinarom... zakon za sve treba biti isti...
Jbt gazda Radoncic lopov narko Boss.
Joj što ne mogu obog pakaša očima vidjeti!
Ovo je najodvratniji lok bih politike.Ruzan,pokvaren,zena mu grob( bunjina koka)
sad će te tužit za klevetu (:
novinarima traba zabraniti mnoge stvari. Oni imaju jak utjecaij na medije. Uništavaju život ljudima. samo jedanprimje. svako može biti priveden i optužen. trebalo bi uvesti za takve stvari da samo objavljuju konačne presude.
nije samo novinari, to je sve povezano .. trolovi, botovi, stranacki mediji itd itd .. naruceni i placeni clanci ...pa bio bi to opci kaos... svako trrba da odgovara po slovu zakona ... novinari mogu imati neke povlastice oko izvora i sl. kao na zapadu ...
U međunarodno prizantoj i zauvijek nezavisnoj i nedjeljivoj BiH najviše kleveću bošnjačkog lidera i bošnjačke političare, jugoballijske i agresorske (nema velike razlike između njih dvoje) frustracije su očite.