Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krenula trojka u švicarsku banku da podugnu love, sigurni im ponestalo za biznis.
A koji si se racku nadogo hodat. Zato je onaj SElim Beslagić kralj za ove seljake, jheba mater četnicima i jehba mater i onom Dubajiću ko niko i ne ide čojk nigdje gdje ga možete zajebavat. A ova mahnita budala seljačka možda mu je isteko pasoš :).
I opet, po stoti put Hvala baketu riđobradom na zalaganju za Bošnjački narod. Da Bog da te stiglo sve.
Hajmo Him izruciti srbijanca kirbu u zamjenu za Orica.
Arnaute , pitaj se svog novog sefa ( bjezas od stranke do stranke ko kurva od musterije do musterije ) ima li on mozda kakvog saznanja o ovome hapsenju ? Kao prvo scepica iz Gusiinjaa je najveci srbski fasista i najodaniji sluga " velikoj srbiji". Kao drugo , mozda bi Naser mogao nesto u Pristini reci protiv tvog sefa pa ce smece gusinjsko jos dublje zaglibiti na tom sudu...Hebo ove genocidne i srbije i rs u poredjenju sa tvojim sefom ...ali hebe se tebi za moral i karakter , nek je tebi kakvih foteljica...jahhhh
Takovo, Soko stark, Pionir, Cips, Crvenka, Jelen, i ostali proizvodi preko Drine, samo navalite Bosanci i Hercegovci, nista nema mocnije od ekonomije, kad ih budemo ignorisali na policama u radnjama tad ce nas vise postovati.
Da su bogdom onda svi kao ja i ti.
Tako je. Ja to govorim od 96 a obitelj mi se smije. Ne želim financirati četnike u vladi smrdije. Molim normalne Srbe da mi oproste i shvate.
Ako je ovo politički motiviran proces, zašto se hapsi vojno lice a ne politički vrh.
Da nije umjesto mame "babo" u pitanju.