Komentari (329)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovome zena je "genetski predodređena" uvalio je Fahro na aerodrom !! A ti se Muzafere kupaj !!
Da je imalo pravde u Bosni Bogićević bi sada bio jedini predsjednik države.
Ajde ne seri i ti. Cetvorka da je bila slozna ne bi joj mogao ni Bakir a ni Amerika nista. Nije Bakir kriv sto su Bogica izdali vijecnici iz cetvorke...
U slučaju da je kandidat NiP-a bio Toni Vukadin, Hrvat, što je na neki način NiP-u i nuđeno, imao bi dovoljno glasova uključujući i neke koji nisu dio "Četvorke", Škaljić bi mogao biti dio rukovodstva Vijeća, a posljedično i Bogićević gradonačelnik. Cijeli fijasko s glasanjem i izborom gradonačelnika bi se izbjegao.
Unutar "Četvorke" je, što i nije tajna, postojao načelni dogovor da će Seid Škaljić biti u rukovodstvu Gradskog vijeća. Iz Hadžibajrićeve stranke su zbog toga i podržali vijećnike koalicionih partnera da uđu u Gradsko vijeće, poput Muamera Mekića. Međutim, zbog činjenice da je NiP insistirao da Ademović bude predsjedavajući, to je automatski značilo da po Statutu u rukovodstvu Vijeća ne može biti još jedan Bošnjak.
Elmedin Konaković je, tvrde nam vijećnici, uprkos svemu tome insistirao da predsjedavajući Vijeća bude Jasmin Ademović. Iz Hadžibajrićeve stranke su u startu, a što su javno istaknuli više puta, kazali da za Ademovića neće glasati.
Dobar friz 👏
Imali ikakav virus da zarazi SDA al trajno da se raspadnu kao i sve ostale stranke koje nas 30 god samo vuku na dno
Lezi kuci potrbuske i smislje prevare, kakva si ri ubleha od politicara
I ono đubre od novinara Hedžifejzović s kontao da je najveći neprijatelj ove BIH, odnosi među poturicama međusobno, a ne Srbi i Hrvati odnosno Mile i Dragan
ovaj manipulator desetak stranki je promijenio, uvijek mutio( što ne znači da je danas ili nije u pravu), u svaku pređu se petlja, u desetine komisija su ugura samo da mi je znati kolika su njegova mjesečna primanja iz budžeta a vakcina nema za narod čiju je zajahao grbaču, sve ih treba do jednoga u šumu vratiti
Arnaut je korumpirani demagog , 5 stranaka promjenio ,zenu uhljebio i lo gna sta jos .... ogadi mi jutro 😡😡😡
Preletač priča o nečemu....smeće!
Tkzv. Naša stranka , a u stvari njihova (društvo dva lica...) , uskoro će (zajedno sa ostatcima sdp-a , ako iza njih išta ostane...) , biti društvo , samo sebi dostatno...Nip , ide s notornim Fahro-nijem , i to je to ....To je ta opozicija , koja je obećavala promjene, experte, transparentnost i td (ubleha do ubleha) ...A , tek u šumi...Tamo ih nema ni u tragovima...
Firgoška Gracka Raja FGR-ovce ne mogu podnijeti uspješnost bilo koga iz SDA...oni preferiraju Kordiće,Grujičiće,Mandiće,Srdiće,Arnaute..
Njemu je Bakir kriv i svaki put kad mu žena ne dadne.
Radi ovakvih političkih ništavila glasam za SDA, oni barem imaju kadrovsku politiku i izbacuju iz stranke .
A baš si međed Arnaulte. Pa Bogicevic je zbog četvorke odustao zbog vaših prljavi igara. A izvini u kojoj si sad stranci toliko brzo mjenjas drsove da ne mogu stići zapamtiti.