Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mas'Allah, samo neka se gradi. Ne moze niko srusiti, koliko mi mozemo sagraditi.
sve vjerske objekte porusiti i napraviti nesto korisno i iskoristivo, npr. parkinge ili kakve sportske terene
A krenuti od ortodoksnih objekata. Prvo njih srusiti, pogotovo one koji su pravljeni izmedju dva svjetska rata u zelji za zapisavanjem tudjeg teritorija, pa cemo onda referendumom odluciti hocemo li rusiti druge vjerske objekte.
sve sto je tursko treba srusiti, ovo nije turska nego bosna i hercegovina a osmanlije su napravile zla ko hitler , sta sad treba da njemci renoviraju i prave hitlerove zidine jeli majku vam bolesnu!!!!
Pa ako budes rusio objekte sto su okupatorili napravili, nece ti ostati nijedna vlasko-ortodoksna, ali ni katolicka ckrva. Sta mislis, da su Bosnjaci katolici finansirali gradnju katedrale u Sarajevu? Oni su je gradili, a lovu i incijativu je dao Vatikan i austrougarski okupator. Osim toga, dosta i vatikanskih i carigradskih crkava je napravljeno na porusenim ili prepravljenim temeljima one and only, Crkve Bosanske.
I onda sada Srbi propise mozak kako su nas zavadile strane sile .Nije nas niko zavadio nego je na povrsinu isplivala vjekovna mrznja Srba prema svemu sto je muslimansko .Ili po njihovom shvacanju tursko
Mislim da je vaše tursko šenlučenje privedeno kraju.-
Ove džamije su živi svjedoci koji govore kakvu ideologiju je sprovodila Vojska Republike Srpske i na kojim osnovama je stvarana srpska NDH.
Turci su rušili srpske, a Srbi turske spomenike.
poturice ti si dokaz da ste izrod
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
U Banja Luci ima duplo vise dzamija nego crkvi. To samo govori koliko su Muslimani bolestan narod.
A Srbi sad hiper grade nove crkve po BL, da raja ne skonta da ima vise džamija nego crkvi u gradu. I Bošnjaci ne grade nove, već obnavljaju porušene.
Nek je hairli.