Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže jedan momak koji je preživio Srebrenicu kao dječačić od 12-13 godina da je u nekom selu nadomak Srebrenice ostala jedna stara srpkinja i da je Naser Orić lično naredio da ne smije da joj fali dlaka sa glave. Kad je nakon nekog vremena tim putem prolazila jedinica Armije koja je imala neke druge uniforme koje su ličile na četničke dočekala ih sa riječima misleći da su četnici: E djeco nek ste više došli da pobijete ove balije. Eto kakva je to mržnja u njima.
@@la Nijesu je dirali ka ovu dvojicu zbog čijeg ih ubistva gone je li? Mitomanija mitomanija...
jao kako su mosnje dobre😂😂😂 ispredaju se legende o naseru letecem cirkusu zvanog helihopter
U redu ako je dokazano i za jednog i za drugog jer svaka zrtva imala je pravo na zivot i niko nikom ga ne moze oduzeti i to pravo sebi prisvojiti.Ako je ovaj Arifovic dobio 10 godina za dvije zrtve koliko tek trebaju oni Mladicevi koljaci dobiti za onih 8000 neduzno ubijenih Srebrenicana i za onoliko groblje u Potocarima. Da vidimo tu pravdu i pravicnost !?
Da ova dva civila nisu bili djedovi kojim su srbi dali mitraljeze prilikom pivlacenja, pa kad udje nasa vojska onda oni pucaju sa prozora i da ih nasi ubiju onda se kaze kako su nasi ubijali babe i djedove
i onda se bunite kada srbi seru po genocidu, pa zar ne radite iste stvari,
i onda se bunite kada srbi seru po genocidu, pa zar ne radite iste stvari,
Dva borca koje oni nazivaju civilima dobijes 10 godina. 8000 ljudi 15. Predsejdavajuci suda Staniša Gluhajić. Šta se ima tu reći!
ima se reći, a to je debilu nacionalistički, ako te zaista interesuje, onda fino dođeš i slušaš suđenja, jer su otvorena za javnost, a ako te interesuje tih 8000, u većini slučajeva su dobili po 35, 40, čobani neuki
@bognepostoji dobra ti matematika cobane uki! 8000 , 40 godina, 2 covjeka 10...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)