Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blokada traje već dvadeset i kusur godina...
sve objasnio gospodin refik hodžić: http://poskok.info/wp/medjunarodna-zajednica-umorna-je-od-bosnjacke-politike-ucjena/
Sinoć sam isto pisao što i Arapović sad kaže. Uvijek mi možemo vas više blokirati kroz zajedničke institucije, nego što vam nešto nosi ova demagogija Bakirova. Tužba je pala kad je imala najviše šanse, a radi političkih poena započinje tu priču ponovo, a sam Bakir zna da nema šanse.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad se nece pricati o lopovluku SDA-a nego o tuzbi. Svaka cast Bakire.
Konstitutivni narodi u BiH ne đo kojoj logici ne bi trebali imati dvojna drzavljanstva.....itd
Evo ja javno pitam Arapovića, koliko mjesečno zarađuje? Koji su ovo likovi, uzimaju duplo više od ministara i govore nam kako nas kradu. Pčk t mtrn, formiraj stranku pa nešto promijeni!!!
Zarađuje 3500KM, imaš na CIN-u čini mi se. Lik bukvalno maglu prodaje, i ove agencije i sve. Milion agencija, milion direktora, pa zamjenika, pa sekretara, a ko to plaća ?
Nema te blokade koja će štetiti narodu. Mnogo je veća šteta kada zasjedaju. Čim im prigusti za plate odmah će se svi okupiti. Nema problema
ne brini mmf to sve opet ujedini nego sta ti radis imas i ti bar 2 milje platu a za sta
Adise, potpuno si u pravu za sve što rečeno. Ali do velikog spremanja u BiH neće doći - mora se počistiti i srediti situacija na vrhu države, pa tek onda i same nacionalističke avlije. Do sada se RS nije bojao - od sada će prebirati po riječniku, prije se izlanu! Do sada su, nas Bošnjake i ostale, Srbi i Hrvati smatrali nekvalitetnom robom - dobom za podkusurivanje. Bakir je potegao stvar i sada mora hitno da se ukloni, nema muda da stvar istjera do kraja - ima nakoga!
Bakir samo serenda i uvodi nas u vece konflikte. Laze i glupisone postavlja na najvaznija radna mjesta. Od Dilfe do Amira, najblizi saradnici a najveci lopovi.
@sejtan sjekac - Izetbegovići znaju da im je sve ovo za ove godine, labudova pjesma. Pokušat će da odlepršaju sa što manjim sopstvenim gubitcima!
Pravda ide u obostranu korist, nju ne zele ostaci Miloseviceve politike i nacionalisticki nastrojeni elementi u drustvu. Raskrinkavanje tih i takvih sto je jedan od ciljeva tuzbe je zalog za dugi mir i prosperitet svih. Nazadne snage treba da se pokore napretku i miru....Dacic i Dodik su dio nazadne politike vladanja sa velikim rizikom sukoba..
Od završetka rata je BOJKOT !!! Pa šta su to do sada napravili, a da je bilo dobro narodu !!!
U vreme kad se tramp i putin približavaju u svojim stavovima,očekivati da će neko podržati reviziju pokrenutu od muslimanske strane protiv pravoslavne srbije,u trenutku borbe protiv islamskog fundamentalizma,je krajnje neozbiljno i neodgovorno.
koje kretensko razmišljanje, ne mogu da vjerujem da ima takvih "mislilaca"
muslići, vaše kmečanje više nigdje ne prolazi. europi i americi ste se popeli na vrh qurrca s plačipičkom politikom. pročitani ste ko bukvar, a izgubljenu parnicu i troškove ćete vi sami snositi. nema više heeeeljp i sadake. pih se dijeli na dva dijela (hrvatski i srpski) , a vas će humano preseliti u saudijsku arabiju.
Ovaj i Bakir su ista rasa.... imaju istu dlaku!
Hvala bogu da ima ovakvih razumnih bošnjaka,treba istraživati i hapsiti zločince,maniste se visoke polotike koja može dam da naudi cijelovitoj bih.
Nek oni bojkotuju, mi bi trebali osnovat bosnjacki sabor sa paralelnim vlastima.
Ono neformalno na osnovi ustava, himne itd, jer svi tako mislimo. U rs ljude rekrutovat, paralelne vlasti itd, finacije, policija, obavjestajnu sluzbu
a zašto ne bošnjačka vojska,rešiti to na ratištu,bošnjaci skupite hrabrosti i oslobodite zemlju od vjekovnih ugnjevataca
kolika ti je plata?
Svakako bi bojkotovali mozda neki drugi put kad god im se nesto ne bi svidjelo.Ako je nesto uradjeno protivustavno pa da i shvatim, a sto se tuzbe tice nju ima pravo podnijeti svako. Ako tako u zakonu pise, dakle doslo je do bojkota zato sto je neko odlucio da iskoristi svoje zakonsko pravo.Ako ce stalno visiti neka ucjena nad glavom bolje i da ne dolaze vise u skupstinu. I naravno, po poslovniku da ime se ne isplate plate zbog neizvrsavanja obaveza.
@xomer Ako je tako zasto se uzbudjujes, zahtjev ce biti neosnovan i bice odbijen. Ne sjecam se da je iko od nadleznih ikljucujuci i Vucica izjavio da je zahtjev neosnovan, ali ti izgleda znas bolje od svih.
@xomer Kao sto rekoh,jedini ti kazes da ce biti odbijena. Da ima osnova da bude odbijena, odmah bi se u startu objavilo da nema legitimitet, ne lupetaj. Nece nam biti dozvoljeno ovakvo ponasanje? Kakvo? Zahtjev za ratnu odstetu bez saglasnosti Srba za koje znamo da ce to sprijeciti? Bas nas boli kuratz. Trazite i vi odstetu protiv Japana ako hocete, vase pravo.Bas si smijesan.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)