Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Banja vrh..usluga..smjestaj a voda blago bozije..
Pored niskorištenog potencijala, načelnik mrtav-hladan izjavljuje kako ima u planu izgradnju cementare u Olovu. Niđe veze.
Kakvi su to potencijali. Ovo se zlatom plaća u svijetu. Ima li iko u ovoj zemlji da shvati da je ovo važnije od doma naroda i sličnih sranjja.
Najbolje osoblje imaju od recepcije, sobarica konobara svi su jako ljubazni a i hrana je super, a i medicinski dio je na vrhunskom nivou.
Bila jednom jedna suverena, nedjeljiva, cijela-iz-tri dijela Bosna i Hercegovina. Njen najveći kulinarski proizvod - kopija turskog ćevapa. A najveći kulturni domet - skok 'laste' s turskog mosta. 😝
Građani BiH, koji živite na svakom "ćošku" planete Zemlje, izdvojite 15 minuta vašeg cijenjenog vremena, te na portalu eIZBORI unesite vaše podatke i registrujte se za glasanje u odsustvu 2. Oktobra 2022. godine i pomozite nam da vratimo Državu i da nam se vratite u Državu Bosnu i Hercegovinu.
Kakvi eIzbori ne radi im povratni email na registraciji.
Od ovog Olova bi se Svarcvald mogao stvoriti kako ima potencijala,al dzaba prica
Do sada su trebali imati 3 hotela i 6 bazena.
Napišite da ZZO ZDK nikome ne izdaje banje jer kriminalni direktor Omer Škaljo želi tako da uštedi pare i da od njih zida kuću ljubavnici.
Jimmy McNulty potpisujem svaku rijec, Nema veceg lopova od omera skalje u ZDK pa i dalje. stari udbas lopina teze klase