Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIJE TO N GORAZDE VEC TO SU KOPACI ZNASE GDJE GORAZDE JEDNO JEDINO I NEMA VISE TOSU KOPACI OPSTINA I REGIJA GORAZDE A OVE DOSLE NEK DRINA NOSI>>>>>>
Držite se braćo Srbi, stiže pomoć !!!!!!
Држите се браћооо, стижее помоћ !
Vidi auta ispred kuće a ja da pomažem. Ma šalim se svakom čovjeku treba pomoći koliko se može. Juće na TVBIH prikazuju ono klizište u Trnovu i nekog predstavnika civilne zaštite koji kaže da su spremni u slučaju nekog novog plavnog vala ili katastrofe jer uzvodno nemaju puno kuća a onda je sa osmjehom dodao da nizvodno ima puno kuća al\' je to drugi entitet. Meni je izgledalo kao da kaže ma boli me ..... za kuće nizvodno. Zaista žalosno.
Ja bi al ne mogu od smijeha
Novo Gorazde nece sa bosnjacima - muslimanima i neki sad ovdje pisu da treba pomoci. Pa pomozite \"braci\" srbima ali nemojte drugima soliti pamet. Bosnjo nikad da se opameti.
Ah, sweet irony
koje su nacionalnosti te porodice? (da znamo dal da saljemo ili ne)
a gdje su tvoje mozdane celije?
andjelino djoli gdje si sad ?!!!!!
Čuj apel za pomoć a gdje je pomoć ove Je***e Države...
Trebao bi da se pitaš gdje se ti nalaziš... kad već ne znaš za Goražde
njima nek Mile pomogne
jasta je nego neki truhlo dijasporac sto veze nema ni o cemu http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=1179784981
@Mdvor-u ne budi papak jer moraš znati da u Novom Goraždu je uništeno i dosta Bošnjačkih kuća i imanja a svejedno je čie su važno je pomoći bilo o kome se radilo jer priroda ne bira šta je Srpsko a šta Bošnjačko. Mora da pišeš negdje iz Švedske ili Njemačke. Pozdrav iz Kopača!