Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đe su sad Dosta?
poslije te akcije,molimo gradjane da se ukljuce u akciju nabavke vecih kolicina hrane za nesmetan rad restorana gdje opcinski vijecnici pod teretom briga za narod oskudijevaju u elementarnim stvarima(snicle nestaje,jack danijels skoro pri kraju)-ma mars.
Najviše je doseljenika,ali valjda domaćini objeručke prihvatili mentalitet. Kod mene PEV čisti ispred haustora,a pred ostalim haustorima u zgradi niko. Znači u zgradi sve žive pujde kockastih ćelavih glava,mogli bi malo te sile prosuti na lopati,ali neće.
vjeruj mi, znam mnogo osoba koje nisu došle u Sarajevo 1995 ili nekad poslije rata vecć su rodjene ili davno došle u Sarajevo ali su necivilzovani...znam tipa koji nikad nije platio grijanje, komunalije itd. itd. a kamoli očistio snijeg isopred ulaza, ali je lijepo \"udomio \" članove svoje porodice po raznim institucijama i pretvorio ih u budžetske korisnike...naravno, Meša Selimović je objasnio davno da našem dominantnom sistemu vrijednosti korupcija ne smeta..čak štavise, smatra se vrlinom....samo mi je žao one šake civilizovanih koja i dalje ne želi napustiti svoje grad i svoju zemlju....a ujedno im se i divim....
\"da se solidarno uključe u prevenciju održavanja saobraćajnica\"??? \"U prevenciji održavanja saobraćaja\"?..Ne znam za druge ali meni ova recenica nema smisla... znaci apeluju na gradjane da sprijece odrzavanje saobracaja... Eto zasto sam sklop pretpostavci da ovim portalom rukovode balavci..i to polupismeni i razjapureni ( neozbiljni)
ne trebaju nam ovakve vrste apela, trebaju nam apeli na ljude/gradjane sarajeva da u sto vecem broju postuju svog komsiju s kojim rade u istoj firmi il dionicu puta koji predju s jednim automobilom, danas (ne samo danas vec svaki dan) mozemo da vidimo na hiljade vozaca samih u autu, to je sramota, svi mi znamo da svi mi imamo automobile, al niko ne zna da ima poznanika il komsiju koji tramvajem ide s posla i na posao il autom! nikad se nema za casu goriva da se da kukamo na sva usta a nikad praznija auta nisam vidio premija je ako vidim da u jednom autu sjedi troje u periodu od 3-6h navecer a takve guzve samo znaju biti, a sve ove ceste bi trebale biti cistije jer svi mi placamo za automobile 100KM za ceste federacije u sklopu regisracije vozila! zar to nije sramota?
Apelujemo Gradskom vijeću da nas primi u stalni radni odnos!
Zašto bi doseljenici u Sarajevo poslije 1995 to činili? Pa mentalna struktura im to ne dozvoljava. Oni misle ovako:Što bi ja čistio da bi onaj tamo neko prošao bez problema i rizika da padne po ledu....i plus to se ne plaća....pa nisam budala da lopatam.
ma nema tu apela...svi su duzni po zakonu ocistiti snijeg na trotoaru ispred svojih zemljista,kuca,poslovnih prostora...samo udari po djepu ko nije ocistio -tj posalji poloznicu.