Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gradani upucuju apel firmi da se malo potrudi i ocisti snijeg sa pjesackih staza i opasnih mjesta, bolje nego sto shede po kncelarijama piju kafu i upucuju svakojake glupe obavijesti
Nista od ovog KJKP-a dok neko s DiFa ne preuzme, u medjuvremenu bi Konakovic mogao preuzetu mjesto direktora i vlasnika KJKP rada on je jedini sposoban… gledo ja na fesjtevu
Maloprije mi ja o jaran da je vidio kamion… misli da je grtalica al’ nije siguran… a pješačke staze i trotoari ce cekati ugodnih 15 C da je snijeg saam otopi
Kažu radnici koji rade u KJP Rad da je to javno preduzeće potpuno uništeno i svaljeno na koljena nesposobnostima menadžmenta, jer kako kažu uprava laže, nemaju mehanizaciju, samo 10-ak kamiona-grtalica je ispravno i sa tako malim brojem ne mogu da stignu očistiti mnogobrojne ulice u Sarajevu. Nemaju goriva za kamione kako bi redovno odvozili smeće, pa Sarajevo izgleda gore od Kandahara. Nemaju ni rezervnih dijelova, samo ima nepotizma u KJP Rad.
Sarajevo propada, gaženje pješaka, ubistva, ranjavanja, pucnjave, paljevine, razbojništva, nasilnička ponašanja, dilanje droge, teške krađe, zimi zagadjenost zraka, nikakv odvoz smeća, izrupane ulice, neredovan gradski prevoz, neočišćene i prljave ulice, parkovi, neuređena atobuska stajališta, grad tone u sivilo, bez ikakve perspektive, dok kantonalni oci SDP/NS/NIP šenluče po Dubaiju, zadužuju narod i kritikuju druge ne osvrćući se na probleme naroda. Najgora Vlada KS.
Do prije par godina ovi ublehaši fgr-ovci, koji su sada na vlasti, sa prvom pahuljom su kmečali po mrežama kako se ne može opstat od neočišćenog snijega, očekivali da se hvataju pahulhe u letu. Sada, kad su oni tu i po dva tri dana nakon padavina, lomiš noge i ruke od neočišćenih staza, u martu mjesecu!!!! Sad je ok, zvali oni direktoricu koja je rekla da je "zadovoljna" kako se čisti. Pa valjda građani treba da kažu da li su zadovoljni. Imate li vi oči, ublehe?!?
Da, a ovi što su prije kukali sad kad su zauzeli fotelje opravdavaju neočišćene ulice! Vidiš li nonsens ili si šupljoglav?!?