Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ministarstvo privrede sa ministrom i NIP ce biti odgovorno jer je na pl.Ozren su od granjevine,oblovine i ostalog otpada napravili "ekolosku tempiranu bombu"gdje bi grad izgubio dio pluca ako bi se ovo aktiviralo.
Koji kreteni ovi rukovodioci Kjp sarajevo suma,koji lazovi dabogda Vi izgorili mjesto suma!!
Kako su licemjerni ovi iz kjp sarajevo suma na pl.Ozren ostavljaju granjevinu,oblovinu te nemaju protivpozarnih puteva kao ni zahvatne vode.Ovo preduzece koje gazduje sarajevskim suma je to koje najvise zagaduje,unistava sumu,a u javnosti se prestavlja kao brizni za ocuvanje istih,koje licemjerstvo pogotovo od njihovog direktora??..
Ugasite ga jebote
Radi prevencije od požara preporučujem obojici članova predsjedništva BiH iz F. BiH da svakodnevno otplešu bar jedan indijaski ples prizivanja kiše. To je u plemenskim zajednicama uvijek palilo.
Dođu na Igman na piknik i ponesu roštilj da zapale Pa to treba odmah u zatvor strpat
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2297973
Sto? Da niste dobili dojavu da UZP ološ stize palit ko dlsto pale smece po kamenjaru?