Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žali Bože djevojčice. Ovo su sve prevaranti i šarlatani odreda. A što se tiče verifikacije opreme, to je trebao uraditi Verlab (Almir Badnjević) koji je verificirao i Fikretove respiratore! Verlab je jedina firma u BiH koja se time bavi. Bolnica u Mostaru također nikad nije uradila "verifikaciju" opreme jer neće da plaća reket Verlabu. Znači li to da je sve u njoj nelegalno?
moee naravno da znači. Neka se desi smrtni slučaj i tužba sigurno ide u korist tužioca.
APARATI NISU VERIFICIRANI, DOKTORICA NEMA LICENCU PA MAJKU VAM KO IZDADE RIJESENJE DA MOGU RADIT ???
e to su oni ekstra doktori sto ih je izetbegovicka falan rascerala, nisu pojma aimali samo na drzavnim jaslama bili
Duša mala. Ne pomaže tu kazna pojedincu. Problem je u sustavu. Ali nitko neće izaći na ulicu zbog ovog, ali hoće radi faking cjepiva!
Da joj Allah da lijepi dzenet. 😢😢
Jesu li aparati verifikovani u Kantonalnoj bolnici u Zenici? U Opstoj u Sa? Na KCUS? Klinicko -bolnickom u Mostaru? Odgovor je : NISU !!! Da bi ispitao ispravnost jedne masine za anesteziju, potrebno je 45 min. A moni ostali uredjaji? Ovaj Badnjevic i njegova verifikacija je samo jos jedno sisanje vimena zvanog fondovi zdravstvenog osigruanja, jer na kmcu, milion-sva koje ce uzeti KCUS-u, platit ce osiguranici. On nije u mogucnosti uraditi verifikaciju...
Samo kraljica Sebija, rad, red, disciplina.
Ja vam molim kao boga hajmo im na kuće udarit!!!
Evo čitam, komentaotri su jako nabrijani, ali sjede kod kuće i prazne se na način da pljuju po svemu...ovom narodu ne treba bolje kad je i sam pogan!
U haps s ministrom Vranićem zvanim (Viski) a zajedno s njim i doktore sestre i sve koji su napravili propust.
U haps s ministrom Vranićem zvanim (Viski) a zajedno s njim i doktore sestre i sve koji su napravili propust.
U haps s ministrom Vranićem zvanim (Viski) a zajedno s njim i doktore sestre i sve koji su napravili propust.
Hebem vam majku lopovsku smecari jedni uzet im svu imovinu koju su stekli i u uatvor 10-20 godina da djete svoje ne vidis vise nikad
Vraniću rokni se.
Kad se sve ovo pogleda, ja mogu samo reci, hvala Bogu pa sam pobjegao na vrijeme...
Vlasnika ordinacije treba odmah uhapsiti.
Anesteziju izvrsio ugledni clan Nase Stranke