Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo razumno pročitati tekst prvo i zanemariti naše lične afinitete. Ovo što je Nobilo rekao ima smisla i uporišta u zakonu, sad je samo potrebno da onaj koji je nadležan protumaći da li odluke OHR-a odnosno visokog predstavnika ne moraju biti u skladu sa ovim propisima, tj. da u skladu sa njegovim ovlastima ima pravo nametnuti zakon koji će biti provođen u rokovima koje je visoki predstavnik postavio. Veoma je jednostavno.
Veoma jjednostavno VP odlucuje kada zakon stupa na snagu.
Anto Nobilo, jedan od svjetskih poznatih advokata ,koji je branio hvo sestorku ,toliko ih je dobro odbranio da su njih sestorica dobili 111 god robije ,presudeni za uzp i zlocin protiv čovječnosti ,a jedan od njih izvršio suicid nakon presude
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bogami Anto ko pravi malinar 😂
Antoooo, trči kod Senada da nam svima objasniš kakva si ti ubleha
Jest eto Schmidt je glup pa je sasvim slucajno stavio da odluka stupa na snagu dan nakon objavljivanja na stranici OHR-a upravo da ne bi bilo otvoreno interpretaciji, a ovaj genije tumaci kako njemu odgovara.
ma sve farsa i smiljurija, naravno da ce naci neke pravne doskocice i pusti ce ga. mislim da ovo dodiku i odgovara, ovo je sve prestva za javnost.
.ebo te dodik i ženu koju zlostavljaš. ovo ja usput, mada ćeš ti njega ..bati. tako je bilo sa svim tvojim branjenicima. Samo se pitam, gdje su sudski organi koji dozvoljavaju ovom mamlazu da uopće uđe u sudnicu.
E moj Ante upleo si se tamo gdje ne trebaVP ima prvo da donese uredbu koja ima snagu zakona i on određuje vrijeme kada stupa na snagu uredba tj zakonTačno je da ako parlament donese zakon on važi objavljivanjem u službenom listu al ovo je druga stvar.Al neka uzeo si bar lovu a i ja bi na tvom mjestu.
Koliko god da te plaća ja ću u pola idtocovsko palamuditi i rezultat će nam biti isti. Garant :-)
Moj Dodo, meni tebe žao.
Svi smo mi svjedoci kada je ovaj zakon stupio na snagu i kada je dodick odmah na tv poceo da bali i da se protivi da ga namjerno nece objaviti u tkz . Sluzbenom glasniku manjeg BH entiteta . A ovaj Milovic ili kako se zove kao Eroj da ipadne se dobrovoljno sam osudio za kršenje ovoj Zakona .
Znači, jako je bitno da li je žito od kojeg se brašno samljelo iz Donjeg ili iz Gornjeg Vakufa, a to što je hljeb zagorio, viđećemo kasnije!
E MOJ NOBILO, SVE I DA JE TAČNO TO TVOJE, BIO JE DUŽAN POVUĆI ZAKON POSLIJE 8.JULA.PA TO I DUDUCI ZNAJU.
ovaj lik ima 74 godine ?? :OO
Nobilo sjeti se Dragicevica i Memica i koliko si para dobio da odustanes
Šta sam shvatio uopšte ako nisi pročitao kako treba do kraja onda nisu shvatio
Ovo će Mile naravno dobiti glat na sudu a sve zahvaljujući namjernom taktiziranju kršćanskog fašiste Šmita. Niko me ne može ubijediti da je grešku napravio slučajno. Kao i u svemu, čeka zadnji tren pa onda reaguje kad je sve odavno gotovo. Vrlo slično kao i zakon bezmudog Incka koji je donio jedan dan a sljedeći dan udario nogu iz BiH.