Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŽIVIO BAKIR IZETBEGOVIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U bitci na Neretvi ubijeno 1.600 četnika hvala Bogu.........................
Jesu li došli i drugovi iz SABNOR-a RS-a? Zašto ne napišete da partizanski četnici ne žele u SABNORBiH nego imaju svoj poseban nazvan po genocidnoj tvorevini...
Ja kao Bosnjak koji je sudjelovao u RATU bi ovo zabranio zakonom, nasi djedovi nemaju veze sa Titom i Komunistima Nasi djedovi su bili u USTASAMA, pa me zaista vrijeda ovaj BAL VAMPIRA , treba ulozit protestnu notu, a brojne udruge ce je ulozit
SMRT FASIZMU CETNICIMA I OSTALOJ GAMADI
@acti, zaboravila si četnike stare fašiste i fašističke pomagače
zaboravih u ovoj bitci je četničkom pokretu bio kraj, partizani su ih tako razvalili da su poslije bitke na Neretvi ostali samo banda u gurpicama koje su Mijo Kerošević Guja i drugi drugovi fatali po šumama i odmah likvidirali, kažu da su smrada dražu mihailovića pojeli četnički zarobljeni banditi a da nisu ni znali :)))))))))))))
to je ta bitka kad su ustase cetnici porazeni zajedno sa svojim pretpostavljenim Oberfirerstrurmom !! opet ista prica 92-95, samo u umjesto partizana Ljiljani, minus Svabe.
У праву си, 24%
Budite ponosni na svoje pradjedove iz Handžar divizije!
Tito i Jugoslavija, antifažizam, svaka čast!
Добар, нема шта али ипак, Ајрон Мен 3 је бољи.
genocidaš..............jesi kupio traktor...........