Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj anketni odbor. Da je ovo normalna, a ne mafijaska, drzava, ovim slucajem bi se bavilo sudstvo i tuzilastvo, a ne nekakvi anketni odbori, a i to iskljucivo zbog pritiska javnosti ... Pravda za Davida, pravda za Dzenana!
Davida Dragičevića je ubila policija po naredbi Dragana Lukača i Milorada Dodika !!!
@zlatanjasmin majmune,droga ce ubit tebe
Ovaj zakljucak za RTRS je ziva istina, pa u sjevernoj koreji je veca sloboda medija.. Ovo ostalo ne bih da komentarisem, ali naravno da ima tu necega..
Bravo borenovicu,sve tacno i pedantno
Pa nista vam nije sveto lopovi jedni preko mrtvi kupite politicke pojene
Ovo sve je postalo dio izbornog programa savezaa za promjene, znaju da su bez sanse, nemaju podrsku biraca pa sad preko konobara i njegove tragedije do mandata i vlasti. Ocito tu nesto skripi i neko se stiti, vjerojatno krupni diler i njegova ekipa koja ma kontakte i zastitu u vlasti. Ali nesporna je i cinnenica da je ubijeni bio narkoman i dio te price, ci je uzor Bob M. i koji je i sam za zivota opjevao svoju svakodnevnicu. Niko nikome nema pravo oduzeti i ubice se moraju naci
@gringo mama ti je narkoman seljoberu primitivni,evo ti jena babana botcino
Hapsite Lukača to je njegovo maslo a on će reći po čijem nalogu je išlo!
Pravda za Davida kao i za mnoge cije ubojstvo nije rjeseno.
Svaka čast!!
smoriste sa tim đikanom.......
@djikanEgzekutor pisam ti se u ta usta botovska