Preporuka Civilne zaštite FBiH
0
Angažovanjem država regiona spriječiti poplave
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajgle jadnika
pa da ti objasnim katolkinje i pravoslavke dok su mlade vole ćune obrezane poslije radi vjere udaju se za neobrezane a u braku onda vremenom im se smuče neobrezani radi higijene piju smrde na alkohol a naravno i na vnago pošto pakaš ne peru i znoj i jednostavno im se muž zgadi i prestanu voditi ljubav s njim a onda se obrate obrezanima pa se sa njima karaju.
lojavci, šta jest jest dobar vam je ovaj zapovjednik stožera civilne zaštite :) kapa dole na izboru! skoro ko Sejdo Komšić! jel istina da Sabina više voli neobrezane ćune? čisto onako pitam!
tihiiii skačeš li jos po krovovima ko majmun....osisaj se na celavo bolje ti stoji :)
Pljačkaš i atentator Lojanović sigurno će se prehladiti koliko dugo posljednjih dana izbiva iz čmara islamofašiste Zlajoglua. Nije dobro! Treba odmah početi skupljati pare za liječenje, al nije strašno, Vlada za 24 posto sigurno će odvojiti jedan miliončić.
neka ide salamu guliti
Laprdaju danima a nigdje konkretne akcije ... Sve se u ovoj zemlji odavno raspalo i narod moze samo Bog amoliti da se snijeg polako sam topi, da ne bude kisa itd jer se na ove CZ budzetske glodare ni najveci optimisti vise ne mogu osloniti.
ovi smrdi se uhvatili nesto pozivati da se fol udruze svi iz regije, ma ko si ti da nesto organizujes i saljes premijerima okolnih drzava inicijative? pa ti si samo manji entitet sucerene drzave. pollopi se i slusaj sta ti se kaze!
ko su ovi smetljari
VIDIŠ IM MASONSKIH ZNAKOVA NA KAČKETU I RUKAVU
sad ce i druge drzave biti krive ako poplavi recimo sarajevo, a vi iz civlne necete ? haha
jesu se ufurali k\'o da su na horsu?! divi im odjela,kačketa...