Na prvom mjestu nakon 7 dana
0

Android aplikacija portala Klix.ba najpopularnija na Google Play listi

Klix.ba
Sedam dana nakon što je predstavljena, Klix.ba aplikacija za Android zauzela je prvo mjesto na Google Play listi najpopularnijih besplatnih aplikacija lokalizovanih za Bosnu i Hercegovinu.

Korisnici Googleovog operativnog sistema prezadovoljni su Klix.ba aplikacijom. Čak 102 osobe ocijenile su aplikaciju najvišom ocjenom.

Iza našeg portala nalazi se aplikacija za popularnu igricu Vješala, Street View on Google Maps, Voice Search, Maps, Facebook za Android...

Putem naše aplikacije možete jednostavno pregledavati vijesti s naslovnice portala, najnovije, najčitanije, najpopularnije i vijesti svih rubrika portala. Ukoliko vaš mobilni uređaj ima GPS, aplikacija će otkriti vašu lokaciju i prikazati vijesti iz vaše sredine, tj. iz vašeg kantona ili regije.

Osim toga, možete svaku vijest spremiti i čitati kasnije. Također, tu je i jednostavna funkcija za slanje vaših fotografija našoj redakciji.

Preuzmite Klix.ba za Android.

Podsjećamo sve korisnike koji koriste iPhone da Klix.ba aplikaciju za iPhone, iPad ili iPod mogu preuzeti sa Appleovog App Storea.