Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislio da je doso posjetiti cijelu BiH, on ganja samo nase Hrvate po nasoj Bosni. Ko da je iz vjerskih razloga.
Za ovog @HladnaOsveta , druže mi smo upućeni jedni na druge i na treće, a ne samo da gledamo ka Turskoj koja grdan novac ulozi u Srbiji a nama damu.
Boga.mi je Andrej našao kakvu bubalicu kod nas, ne ide levat od drugog dana Bajrama
Obozavam politicare koji grade mostove..
Opet ovaj dundavi.Sta je ovo?Zna li ko sta se desava sa ovim likom,sta ce svaki dan u nasoj zemlji? Je li ovo provokacija ili sta drugo?
On je u svojoj zemlji. BiH je i Hrvatska zemlja
Zapamtite Ustase: Tudjman je u martu 1991 u Karadjordjevu prodao Vukovar i zamijenio ga za 30 % otete teritorije Bosne koju je nazvao hz hb. Naime, Vukovar je pao 18 novembra 1991. Istog dana je u Grudama, ustaski zlocinac Mate Boban proglasio HZ HB. Dakle, dok se u Slavoniji plakalo zbog genocida u Vukovaru, dotle se od srece lijo sampanjac u Grudama, jer su Ustase iz HDZ-a dobile Herceg Bosnu uz pomoc Milosevica i Karadzica. Zato Covic nema nista protiv pokolja na Ovcari, Dubrovnika, Pakraca.
@SvetiJuraj uzeo je ali bolest uzela maha...
@pupak Navijaci Sirokog Brijega 2010 godine na utakmici protiv Sarajeva: https://ip.index.hr/remote/index.hr/images2/siroki_brijeg_svastika.jpg?maxwidth=625 Ratni zlocinac Branimir Glavas pije Fuhrerovo vino 2015 godine: https://www.vecernji.hr/media/img/76/70/b9a220fbadac18a053a2.jpeg
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dosta je vasih ustasko-nacistickih lazi o Bihacu i deblokadi. Prvo Bihac se bez vase pomoci drzao 3 godine. Tudjman je u januaru 1992 godine potpisao Z1 plan sa Milosevicem o obustavi rata u Hrvatskoj sa Marticem i Babicem. Potom je od 1992 do 1995 se u miru naoruzavao dok je teziste velikosrpske agresije pao na ledja Bosne i Bosnjaka. Bosnjaci su 1992 iznosili rat sami dok je Tudjmanova zlocinacka vojna hunta planirala agresiju na BiH koju je krajem 1992 pocela izvoditi u saradnji sa Srbima
Ne bulazni balinče, VRS vam je u 2 navrata upala u bolnicu u Bihaću ostavili ste ranjenike i nagulili ka Izačiću Bajke ostavi za džumu...
@staIjinPB Ostavi ti cetnicke mitomanije za neke druge price. Na Vozuci i Vlasicu ste debelo platili. Vrhunac junastva vam je masakr na Markalama ili vezanje za banderu vojnika UNPROFOR-a. Kako vas je Atif Dudakovic najurio zajedno sa Abdicevcima u augustu i septembru 1995, pred Banjaluku smo dosli, tj bila je u dometu nase artiljerije. Spasio vas je Clinton.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
meni najbolje tuzlansko pivo pogotovo ono trece pa cetvrto pa malo zamezis sira i kajmaka pa cigara ehh
Ustase i Ustaski nacisti, sljedebenici krvolocne ideologije Tudjmana i Bobana nece dobiti nikakvu izmjenu izbornog zakona. Prema podacima CIK-a, HDZ je na opcim izborima 2006, 2010 i 2014 u prosjeku osvajao oko 11% svih glasova u FBiH. Stranka koja u FBiH osvoji jedva 11 % hoce 33 % svih funkcija na drzavnom nivou, upravnih odbora i direktorskih fotelja. Od njih su vise dobili glasova i SDA i DF i SBB cak i SDP. Ustasama pripada 11 % i toliko trebaju dobiti. Smrt ustaskom nacizmu.
Bijela lista firmi koje placaju redovno porez i koje su uplatile najvise poreza. Izvor: UIO BiH 1. BH Telecom 2. Elektroprivreda BiH 3. Mtel 4. FDS 5. Elektroprivreda HZHB 6. Bingo Vidljivo je da su 4 od prvih 6 firmi bosnjacke firme. Dakle od bosnjackih firmi se uzima novac od poreza i dijeli zaostalim hrvatskim opcinama kao sto su Ravno, Kupres, Livno, Tomislavgrad, Posusje, Stolac itd. Bosnjake placka HDZ preko Jelke Milicevic i uzima nase pare da hrane Hrvate.
Jel Federacija il nije?
Ustasa Andrej Plenkovic posjecuje ustasko Livno, ustaski Siroki Brijeg i naravno gnijezdo ustasa RUPA - Mostar.
Kmeci ti stara:-)
Bobanove ustase su 1996 godine imale blagu prednost jer je zapadna Hercegovina uglavnom bila postedjena ratnih razaranja osim 1993 kada su Bosnjake ubijali i zatvarali u logore. To je Bobanovcima omogucilo da organiziraju sverc i da uvoze robu. Oni su prvih godina iza rata imali tu prednost u novcu i u firmama. Bosnjaci su se oporavljali i nasa privreda bila je unistena. Sa razvojem Binga, Preventa, Bekto Precize, AS Grupe, i mnogih drugih kompanija, Bosnjaci napokon preuzimaju glavnu rijec
@MehoPudlica Skutorima treba obustaviti besplatnu isporuku elektricne energije za Aluminij, a struju dobijaju od Elektroprivrede BiH. Zato u prvih 6 mjeseci 2017 godine Elektroprivreda BiH ima gubitke zbog struje isporucene Aluminiju. To je veliki ustupak kojeg je Bakir ustupio Covicu. Bas kao sto je nekada Suljo Tihic popustao cetnicima i ustasama, tako i Bakir nastavlja izdajnicku politiku poklanjanja svega ustasama da ih smiri, da ne traze nekakav izborni zakon.
Bas cudno da ne posjecuje tekiju na Buni najljepse mjesto u hercegovini
Zahvaljujuci ulasku Tudjmanove R. Hrvatske u Evropsku uniju 1. jula 2013. godine, od tada do danas je, prema podacima Rimo-katolicke crkve u BiH, iz nase drzave se iselilo 75.000 katolika u zemlje EU. Prednjace katolicke drzave Irska, Austrija i dijelom Njemacka, kao sto je Minhen, koji je mahom katolicki grad. Tamo se HDZ glasacko tijelo iseljava. U Minhenu ima 100.000 Hrvata sto njih ne obilazi Plenkovic, nego ovamo smisljeno dolazi da zavadja i da kupi poene. Ustacki nacisti i koljaci.
@HerBos Kmeee prvo razgulite sa svojim firmama sa bosnjackog prostora. Neko je dozvolio Mlinaru da u po Titove ulice u Sarajevu otvori pekaru, dozvolili su Next bikeu da iznajmljuje bicikle sa reklamom Jane, sve je smisljeno.To treba otjerati sa bosnjackog prostora. Hrvati i firme iz zapadne Hercegovine najveci su stvaraoci vanjskotrgovinskog deficita i uvoza. Doduse bosnjacki poduzetnicki duh se digao i nase firme i zaposljavaju i placaju porez a vas poduzetnicki duh je nista drugo do fikcija
Evo Nazy posjecuje ustaska legla!Sta je sad plan gospon Nazy??...sta ti je rekla ona mesnata kurava Kolinda?
Pokakim ti se na Cro i naciju
Dok ustaska nacistkinja Kolinda na sve nacine pokusava napakovati Bosnjacima terorizam i povezanost sa ISIL-om, pokusavajuci saprati ljagu sa rimo-katolickih ustasko-vatinskih koljaca u Hagu: Prlica, Stojica, Praljka i drugih, kako bi se oni oslobodili krivice za stravicne zlocine, za koje je odgovorna Hrvatska, HDZ, Franjo Tudjman i Mate Boban, dotle Bosnjaci kupuju hrvatske proizvode i usluge, idu na more kod njih, toce benzin na INA-i, klade se u Formuli, Premieru itd... Opametite se!
@vinkomir2 Ne trebamo dolaziti kod vas na ljetovanje kad je Turska i ljepsa i povoljnija. Zasto da placam kod neke katolicke vlahnjetine babe sobu od 40 eura koja ima komunisticki namjestaj iz 1960tih umjesto da odem za isti novac u hotel u Tursku. Hem su braca nam po vjeri hem cisto lijepo, nema Thopsona da svira na plazi i da bazi krmetina iz obliznjeg fast fooda. Albanija je isto ljepsa od Hrvatske i povoljnija. Osim toga treba bojkotirati vase firme, kladionice, banke i benzinske pumpe.
@vinkomir2 @ Naucili ste vi Ustase ovdje na Klixu da vladate na komentarima i da drugim Bosnjacima prosipate svoje ustaske lazi i mitomanije. Kad na mene naletite povlacite se pred arugmentima. vama Ustasama uvijek mogu ocitati lekcije. Ostaje vam nakon mojih komentara da prijetite ratom jer drugih arugmenata nemate. Naravno da treba sveobuhvatni bojkot svega hrvatskog obaviti na bosnjackom prostoru. Problem je sto bosnjacki mediji marketinski prostor ustupaju hrvatskim firmama i uzimaju novac